the scene > yabancı partiler

Big Ploppy People Sona Erdi

<< < (3/4) > >>

vigo:
glance için "eli maşalı" bi founder, yada "team leader" gerek sanırım.. sizi sürekli taciz edecek, devamlı sıkıştırıp "hadi hadi hadi" diicek biri... şahsen ben glance'in #1 c64 team olduğunu düşünüyorum ve bu orospu evladı gavurların götüne ayarı verebilecek kalitede iş yapabileceğini düşünüyorum. keza, yabancı partilere gitmek çok maliyetli ve uzun bi iş. keşke "hazır" gidilmişken ordaki götlere "AYARI" verseydiniz bende orgazm olsaydım :) el demosuyla gerdeğe girseydim yani ... haha ha ahahaa..

FUCK Fairlight & their lame ass crew ( except : reed )

spritus:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jul 31 2006, 12:24 PM
glance için "eli maşalı" bi founder, yada "team leader" gerek sanırım.. sizi sürekli taciz edecek, devamlı sıkıştırıp "hadi hadi hadi" diicek biri... şahsen ben glance'in #1 c64 team olduğunu düşünüyorum ve bu orospu evladı gavurların götüne ayarı verebilecek kalitede iş yapabileceğini düşünüyorum. keza, yabancı partilere gitmek çok maliyetli ve uzun bi iş. keşke "hazır" gidilmişken ordaki götlere "AYARI" verseydiniz bende orgazm olsaydım :) el demosuyla gerdeğe girseydim yani ... haha ha ahahaa..

FUCK Fairlight & their lame ass crew ( except : reed )
[post=8361]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

:lol:
vigo süpersin abi ne diyelim

skate:
@vigo: Walla 6 founder var grupta, yetmiyor be kardeş :lol:

endo:
walla süpersin vigo, ne diyeyim :) hehhe

nightlord:
http://noname.c64.org/csdb/release/?id=36885

partiyi tamamen de bos gecirmedik aslinda :) bi grafik release ettim.

nasil oldugunu cok anlamadigim bir sekilde 7. olmus gfx compoda.

Bu yabanci gruplara "ayari verebilmek" icin daha objektif izleyici kitlelerinin oldugu partilere gitmek lazim. bfp pek oyle degildi. biz glance olarak icinde 7 dunya rekoru olan demo yapsak bu partide ihtimalen 5.olurduk

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git