the scene > yabancı partiler
Big Ploppy People Sona Erdi
skate:
Ben de Nightlord gitti diye biliyordum ancak party scroll textde ya da CSDB'de katılımcılar arasında gözükmüyor. Bir kıllandım hani...
vigo:
csdb de var.. keza ben bi foto da buldum... sevalle gitmişler...
keşke Nightshift tshiertlerini giyselerdi havamız olurdu!
skate:
Dün baktığımda Nightlord katılımcı olarak henüz eklenmemişti CSDB'ye.
Umarım parti iyi geçmiştir.
vigo:
glance enteresan bi grup... kimsenin kimseden haberi yok?... ulan insan member'ı partiye gittimi gitmedimi bilmezi? keza, neden bi tane GLANCE release göremedim ben? madem oralara kadar gidildi... şöööle baba bir prod neden çıkmadı? ha?
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jul 31 2006, 09:29 AM
glance enteresan bi grup... kimsenin kimseden haberi yok?... ulan insan member'ı partiye gittimi gitmedimi bilmezi? keza, neden bi tane GLANCE release göremedim ben? madem oralara kadar gidildi... şöööle baba bir prod neden çıkmadı? ha?
[post=8352]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Birbirimizden haberimiz var ancak Nightlord Amerika'ya gitmek üzere olduğu için Ağustos başı civarı tüm eşyalarını Amerika'ya gönderip Türkiye'den ayrılmadan akraba ziyaretlerine falan başlama planları vardı. Kısacası çeşitli belirsizlikler olduğu için gidip gidemediğinden emin değildim. Bunun haricinde Big Floppy People'a "yalnızca katılmış olmak için katılmayalım" diye ortak karar aldık Glance olarak. Gözünüz önümüzdeki partilerde olsun.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git