En geç gelen reaksiyonlar burda :). şaka bi yana ancak kendime gelebildim. Yazayım dedim. Parti raporuda yazdım, aha burda:
http://ozanemirhan.blogspot.com/2006/12/7d6.htmlAlfabetik sırayla:
Anesthetic: Ya sen bana anlattın sizin introdaki efekti ama benim aklımda pek kalmaı o tabi :). Ama sağol yinede.
Arcane: 3d'ye vermişsin kendini, baktım bi ara çocuklarada gösteriyordun. ınşallah nightshiftte daha uzun muhabbet ederiz.
Bager: Scener menejeri :). Sağol gider ayak bize de bi tane grafiker önerdin.
Bakkada: Abi prod yap diye başının etini yiyordum. Artık yemeyeceğim Bu partideki çalışman hepimizin prodlarında da güzeldi. Bu arada gruba eleman almışsın zaten. Hayırlı olsun.
Datura: Amiga demoları izlettin bize sağolasın. Fazla muhabbet edemedik. Bir daha ki partiye.
Endo: Türk demoscene'nini en iyi sunucusu :)
Fatih(mfk aka techFreak): Tam tahmin ettiğim gibi biriydin. Yüzyüze görüşmek çok keyifliydi ama işte parti karışıklığında fazla muhabbet edemedik, nightshiftte gelde orda edelim.
Hydrogen: Abi koşturup durdun ortalıkta. Posterde süperdi. Eline sağlık
Gnostic: Tanıştığıma çok memnun oldum abi seninle. Üstatsın. Birçok şey gösterdin partide. Yakında kendimi biraz daha toplayınca iyice başının etini yiyeceğim. Bu arada mail atmayıda unuttum sana :).
Oxzy: Nightlord'un partide tanışmıştık. Bu partiye nasip oldu bir daha ki görüşmemiz. Demon güzel gidiyordu. Demodojoya katılmanda güzel olmuş hayırlı olsun.
Peandoas: Bilgi yarışmasındaki en genç adam olup en bilgili kişi oldun. Ne diyeyim helal :)
Skate: Parti için, yeni grup için, herşey için teşekkürler :).
Spaztica: Abi ne diyeyim, proje adamısın. şu yeni siteyi yayına almanı sabırsızlıkla bekliyorum.
Spritus: Abi gideceksin askere, özleyeceğiz seni ya :) Umarım Nightshift'te görüşebiliriz.
Vigo: Abi kahveler ve geyik için sağol. Bilgi yarışmasında da elendiniz belki ama cevap kağıtlarınız ile yardınız geçtiniz :).