the scene > 7dx
7d6 beklentilerim
skate:
Kesin konuşmak ve beklenti uyandırmak istemiyorum. Ancak benim aklımda 16-17 Eylül var.
Bakkada:
@ragnor
abi simdi ne kadar sebek bi org olsa da buyuk bi olusum rock 'n' coke,gedni olabilir bosuna cakistirmaya gerek yok.
@skate
abi valla beklenti uyandirma ama o hafta uygun yada ondan onceki hafta da uygun olr zannimca,cok eylul sonuna da kalirsak uniler acilmis olucak,havalar da biraz sogumus olucak...
Bu arada bi kış mevsimi partisi olsa ne kusel olur yaaaaaa....
disq:
kis mevsimi partisi olsa evet ne guzel olur. kis guzeldir.
(hayir prod'la falan katilacagimdan degil oturup muhabbet etsek de guzel olur)
skate:
--- Alıntı yapılan: Bakkada ---@ragnor
abi simdi ne kadar sebek bi org olsa da buyuk bi olusum rock 'n' coke,gedni olabilir bosuna cakistirmaya gerek yok.
@skate
abi valla beklenti uyandirma ama o hafta uygun yada ondan onceki hafta da uygun olr zannimca,cok eylul sonuna da kalirsak uniler acilmis olucak,havalar da biraz sogumus olucak...
Bu arada bi kış mevsimi partisi olsa ne kusel olur yaaaaaa....
--- Alıntı sonu ---
Ondan önceki hafta CeBit fuarıyla çakışıyor. Bilişim sektöründe çalışan ve fuarda görev alan kişiler partiye gelmekte sorun yaşayabilirler. şahsen benim CeBit'e deadlinelarım olduğu için biliyorum bu olayı.
GnoStiC:
vay be.. adam ileriyi ongormus ve onlar demodojo'yu bulacaklar demis.. :D
--- Alıntı yapılan: Bakkada;8359 ---Bakkada will be there,Standalone Scene Group DEMODOJO :)
Benim product gene yetismicek hep yumurta gote girince aklimiza gelio product ama du bakalim biseler yapicas artik.
Her zaman dedigim gibi su an ben eleman aramiyorum zamanla onlar DEMODOJO'yu bulucak ahahahaaaa :lol:
--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git