the scene > demoscene
7d4 Demo Party Duyuru
nightlord:
partiye sadece 2 hafta sonu kaldi. ve ben daha demonun grafiklerini alamadim... efektlerden de birini hala yapmadim. hadi hayirlisi :)
iste oole panigimi sizlerle paylasmak istedim :)
skate:
Üç ihtimal:
1- Bence yetiştireceksin ve problem olmiicak
2- %80 yayınlicaksın ve "çüş be kardeşim bir de adam %100 yayınlasa noolcaktı" diicez
3- Party'de dayanışma ile bitircez demoyu :)
Sonuçta paniğe gerek görmüyorum ben...
Ben bu sene yarışmaktan çok organizasyondayım. Dolayısıyla kimsenin rakibi diilim. Partynin şeker çocuğuyum ben. Yiyin beni :)
nightlord:
sevgili 7d4 kardesligi
1- istanbulun yabancisi biri olarak soruyorum. bu saraclar koop ile havaalani arasi nasi bi mesafedir. taksiye binilse yaklasik ne kadar tutar?
2- taksi disinda havaalanindan party noktasina gelme yolu var mi? nedir?
3- her ihtimale karsi acil durumlar ve party yeri bulamama problemleri icin organizerlar cep telefon nolarini iletebilirler mi? eger foruma post etmek istemezseniz nightlord(at)(allah spamcileri nasi biliyosa oole yapsin)nightlord nokta dr2 nokta net adresine de post edebilirsiniz.
tesekurler... saygilar
Hydrogen:
Nightlord. Sayfaya cep tel numarasi koyacagiz bu aksam.
Hava alani parti mekanina cok uzak degil. Ancak taksi ne kadar yazar bilmiyorum.
Gene de Kadikoy, Besiktas, Uskudar gibi yerlerde oturanlara gore cok daha yakin oldugunu soyleyebilirim.
skate:
Cep telefonunu sayfaya yazmak yerine kaydolan herkese mail atmayı uygun gördüm. Party'e kaydolmuş herkese (Nightlord da dahil) ulaşmış olması lazım. Havaalanından party mekanına çok uzun bir yol yok. Ama art niyetli bir taksiciye denk gelirsen her ihtimalde pahalıya gelebilir. Onun için "yaw bu yoldan gitmiyor muyduk? değişti mi yollar?" gibilerinden gereksiz yorumlar yapacak olursanız en ucuza ulaşırsınız party mekanına :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git