Spaztica keyfin kaçmasın. Bizler full gaz gidiyoruz. Turkish scene için Bronx'un dağılması hayırlı olmadığı gibi çok vahim bir olay da değil. Bizler bu olaydan kötü etkileniyorsak içinde olduğumuz için kötü etkileniyoruz. Sonuçta Bronx'da değil de başka bir grupta yer alsaydın Bronx dağıldığında ağlar mıydın?
Türkiye'de herkes bireysel takılsa o zaman yine bir sceneden söz edemeyiz elbette ki. Ancak yeni bir oluşum çoktan baş gösterdi, yakın zamanda ayrıntıları bu forumdan yayınlarız.
Bu arada hosting olayında falan ayıp etmişsin. Biz ne güne duruyoruz. Hemen aramızda para toplarız. Sonuçta domain, hosting kimin olursa olsun bu forum hepimize hizmet ediyor.
Sakın adminliğimi aldığın için sana kızdığımı sanma. Ben sadece Bronx'un lock edilmesiyle Bronx'a ait olmayan (bu forum tr-scene formu yanılmıyorum dimi?) bir forum ile benim adminliğimin alakasını çözemedim. Ne yani hemen "bu herifin yetkisi var hemen p*ştluk yapar" fikrine mi kapıldınız? Böyle düşündüyseniz, bir şekilde size kendimi böyle tanıtmış olduğuma üzülürüm hepsi bu. Açıkçası Bronx'da bunu yapacak karakterde kimse olduğunu da sanmıyorum. Çok gereksiz ve iyi düşünülmeden yapılmış bir hareket bence. Sonuçta Turbo'nun fake post sayısını saymazsak bu foruma en çok kimin katkısı olduğunu görürsün members sectionına göz atarsan...
Bu arada bu forumun kesinlikle kapanmaması gerekiyor! Neden?
1 - Şahsen çok seviyorum bu forumu.
2 - Bu kapanırsa sıfırdan bir klonu açılır hemen. Çünkü bu içerikte başka bir forum yok bence. Zaten bu varken ne gerek var?
3 - Yakın zamanda tahmin ettiğinizden çok daha aktif olacak bu forum. 2-3 ay bekleyin ve görün!