Selamlar herkese:
Geçen hafta bir takım duygusal-üzücü olaylar yaşandı,bunlar üzerine yorum yapmayacağım. Bronx kısa süreliğine kapatıldı. Tekrar açılırırsa, içerisinde ben olmayacağım. Kimse yadırgamasın. Neden diye sormasın... Sadece c64'de birşeyler yapmaya devam edeceğim.
Ve kimse, benim Bronx'a düşman olduğum, üyeleriyle kavgalı olduğum vs. gibi bir düşünceye kapılmasın. Ben öyle biri değilim.Daha iki hafta evvel herşeyiyle içinde bulunduğum ve sahiplendiğim bir arkadaş ve scene grubunu asla kötüleyemem.
7 sene boyunca, birlikte bir şeyler yaptığımız-yapmaya çalıştığımız eski grup arkadaşlarıma da sevgim-saygım sonsuzdur. Her zaman, her şey için kapımı çalabilirler. Aramızda yaşanan olaylar da topluma malzeme olmayacaktır.
Her ne kadar onlar yerine konuşmaya hakkım olmasa da bu düşüncelerimi benimle aynı süreci yaşayan, Datura, Endo ve Skate'in'de paylaştıklarını tahmin ediyorum.
Neyse tanışma sırasına göre : Vigo, Mephisto, Mcclain, Turbo, Jason(Spaztica), Expert, Max, Astron, Hyper, Natilus ve diğer eski-yeni üyelere selamlar... Bir şekilde, bir yerlerde görüşmek üzere.
Hydrogen/(Son kez) BRONX
Louder than a Bomb