Gönderen Konu: Bence Trscener Insanin Uzerine Yaki$ani Giymesidir  (Okunma sayısı 5393 defa)

Bence Trscener Insanin Uzerine Yaki$ani Giymesidir

« Yanıtla #15 : 28.06.2004 02:44:27 »
Hızlı düğmeleri aç

PE&OAS

• Sr. Member
    • Profili Görüntüle
valla hocam nasıl bi poll açıcan bilmiyom fekat aç eğlence olsun :D
zaten turbo ve vigo hocamlar dillere destan bu konuda ;)

« Yanıtla #16 : 28.06.2004 11:56:52 »
Hızlı düğmeleri aç

Hydrogen

• 7DX Organizer
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.glance.ws
Once basin mensuplarina kilomu acikliyorum -87-

Daha sonra ise suphelerimden bahsetmek istiyorum;
a-) bahsedilen punkcu kiz, dunyaca unlu koderlarin toplandigi bir ulkede, bilincli bir laf atma mi gerceklestirdi. Bu uzerine yakisma hikayesine pek inanmadim ben. Ortada bilincli bir eylem varsa bu bizler icin ne ifade eder. Yani bu kiz demolarda punk ve punkcularin haklarinin daha fazla yer almasi icin gizliden bir propaganda mi yapiyor.

b-) Eger gercekten uzerine yakisma meselesi ise Erik'in uzerinde o esnada ne vardi?

c-)Punkcu kizin adi kiraz oldugu icin Erik'e laf attigi da dusunulebilir mi? Acaba Erik o gece uzerine nickini hatirlatan, ben Erik'im dedirtecek mesela "Erik the Viking" filminin felan t-shirt'unu giymisse, bunu goren adi Kiraz olan kiz , laf atma geregi hissetmis olabilir mi? Boyle ozel bir durumda diger tum punkcu kizlari laf atmakla suclamak dogru mu? Sonucta olay basit bir isim benzerligi.

d-)Asil onemli olan, olayin mahsulu olan 16 Kblik demo nerededir. Bir gun Erik dunyaca unlu bir coder toplantisinda konusma yaparken, Kiraz kucaginda 16kblik bir demoyla gelmez mi? Bu demo Erik'ten demez mi?

Sorularima cevap bekliyorum sayin scenerlar.

« Yanıtla #17 : 28.06.2004 12:56:26 »
Hızlı düğmeleri aç

skate

A Sinner Scener
  • Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akaydin.com/
HYD> Once basin mensuplarina kilomu acikliyorum -87-
Benim 102 :D

HYD> Daha sonra ise suphelerimden bahsetmek istiyorum;
HYD> a-) bahsedilen punkcu kiz, dunyaca unlu koderlarin toplandigi bir ulkede,
HYD> bilincli bir laf atma mi gerceklestirdi. Bu uzerine yakisma hikayesine pek
HYD> inanmadim ben. Ortada bilincli bir eylem varsa bu bizler icin ne ifade eder.
HYD> Yani bu kiz demolarda punk ve punkcularin haklarinin daha fazla yer almasi
HYD> icin gizliden bir propaganda mi yapiyor.

Bence olayda kasıt ve propoganda yok. Çocuğun poposunu elleme isteği ve bastırılamayan dürtüler bu laf atma olayının kaynağı. Bu konuda bence Haidar Dueman'e baş vurmalıyız.

HYD> b-) Eger gercekten uzerine yakisma meselesi ise Erik'in uzerinde o esnada
HYD> ne vardi?

Ben ne biliim Erik'e sor! Alle alle...

HYD> c-)Punkcu kizin adi kiraz oldugu icin Erik'e laf attigi da dusunulebilir mi?
HYD> Acaba Erik o gece uzerine nickini hatirlatan, ben Erik'im dedirtecek mesela
HYD> "Erik the Viking" filminin felan t-shirt'unu giymisse, bunu goren adi Kiraz
HYD> olan kiz , laf atma geregi hissetmis olabilir mi? Boyle ozel bir durumda diger
HYD> tum punkcu kizlari laf atmakla suclamak dogru mu? Sonucta olay basit bir
HYD> isim benzerligi.

"Erik the Viking" telif hakları alındığı için "Eirik the Viking" şeklinde dolaşıyor olabilir mi etrafta? Bu durumda kız "Eirik" kelimesinin uniqueliğinden etkilenip laf atmış olabilir mi?

HYD> d-)Asil onemli olan, olayin mahsulu olan 16 Kblik demo nerededir. Bir gun
HYD> Erik dunyaca unlu bir coder toplantisinda konusma yaparken, Kiraz
HYD> kucaginda 16kblik bir demoyla gelmez mi? Bu demo Erik'ten demez mi?

Puhahaha. Koptum walla

HYD> Sorularima cevap bekliyorum sayin scenerlar.

ben ne halt etmeye cevaplıyorsam Erik'e sorulmuş şeyleri :D Neyse, maydanoz mode is off...

« Yanıtla #18 : 28.06.2004 14:46:53 »
Hızlı düğmeleri aç

PE&OAS

• Sr. Member
    • Profili Görüntüle
benim suphelerim:
erik eve yalnız donup demoyu yazıyor,cakırkeyif bir halde.kiraz hanımın demodan haberi olmuyor,o zaman ne olur?
Platonik bir 16K demosu olmuş oluyor... :D

?ama erik kirazı eve götürmemiştir dimi?
şöyle söylemiş olabilir:
-gel sana evdeki 5.25 disk koleksiyonumu gösteriim...
yada
-gel sana evdeki demo/intro/sid kolekşınımı gösteriim :D

-kilo 87-

« Yanıtla #19 : 28.06.2004 16:10:08 »
Hızlı düğmeleri aç

nightlord

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.nightnetwork.org
bence kiraz adinda punkci kiz olmaz

« Yanıtla #20 : 28.06.2004 22:27:27 »
Hızlı düğmeleri aç

eirik

• Sr. Member
    • Profili Görüntüle
    • http://localhost/
Hydrogen:
efendim hemen sorulara cevap vereyim madem soru yoneltilmi$ ;

a-) bu punkcI kIz arkasokakta olabilir, kadIkoyde de olabilir. ancak dunyaca unlu coder'larIn oldugu bir ulkede toplaniyorlar diyorsan orasI iskandinavyada bir yer olabilir. ( bu arada "iskandinavyada bir yer" diye bi scene belgeseli cekmek fikri dogru birden aklimda. iskandinavya iskender e de benziyor ayrica, acaba iskandinavyada iskender lokantasI acsak , iskandinavlar ne tepki verir. iskandivanya, bayIndIrLIk ve iskandinavya... neyse)

b-) muhtemelen siyah bi$iiler vardIR ;) siyah degilse ya rockistanbul gorevli tshirtudur yada mayo vardir

c-) bence punkcI demek insanIn uzerine yakI$anI giymesidir. bizim bi arkada$ anlatti, kahveden adam toplamaya bi eleman gelmi$, ko$un bizim mahalleden himmet abiyi marizliyorlar diye , eleman da celallenmi$ dur ben evden benim zincirim vardI onu da alayIm demi$ ko$mu$ eve, tela$la cebine koyarken zincirin bi kIsmI pantolondan sarkmI$, mahallenin cemcuk cocuklarI da vay taci abi zincir falan cok yaki$mi$ punkcI gibi olmu$sun diyince, taci de o sinirle gozu donmu$ cocuklara ucan tekme atmi$.

o degil de bundan sonraki parti organizasyonuna punkcI hatunlar da gelsin :))

d-) soz konusu 16k demo henuz kodlanmami$tir, cunku en guzel demo henuz kodlanmami$ olandir (bogk :) )

PE&OAS:
olay tam olarak $oyle oldu asLInda, punkcI kIz laf attIktan sonra , senin grubunda davulcu eksikse ben davul calarIm dedi, ben de hayIr ama basscI eksik gelirsen sana da bassIveririz dedim :) (eoh bu da kotu oldu neyse)

bu arada bu platonik olayI bana gercek bi olayI hatIrLattI enteresandIr, lise de a$Ik oldugum ve henuz daha acILmadIgIm bi hatun vardI, bunun ne zaman bilgisayar dersi olsa ben de bi $ekilde hocayI kafaladigimdan onun dersinde bilg. lab'a giderdim, hocaya da bi bahaneyle izin kagidi yazdirirdim, yanli$ hatirlamiyorsam yine boyle bi gunde hatun sIkIntIdan mayIn tarlasI oynayIp bi yandan da benimle konu$urken asLInda mayInlarIn sayILarIna gore daha onceden tek tek yerlerini bulan bir algoritma yapILabilecegini soyledim, tabi bu asLInda bi sikim bile anlamadigi icin guldu gecti , ben de fazla uzerinde durmadIm zaten, sonra bu hatundan reddedildikten sonra bu olay akLIma geldi , ben de acaip gaza geldim, winmine'yi kIrIp win32asm ile mayInLarIn hicbirine dokunmadan bellekteki mayIn tablosunu alip bi text dosyaya yazan bi kod yazdim, $imdi nerededir o kod, hangi cd dedir bilmiyorum zaten win98 de cali$iyordu , winnt de sicmi$ti, duzeltmeye u$endim

« Yanıtla #21 : 28.06.2004 22:43:25 »
Hızlı düğmeleri aç

eirik

• Sr. Member
    • Profili Görüntüle
erik bence insanIn uzerine yakI$ani giymesidir, gecen gun bi arkada$In diktirdigi takImI almaya terziye ugradIm, kendisi merdivenlerden du$tu bacaklarInI kIrdI bu yuzden benden rica etti almaya gitmem icin, neyse gittim kadIkoye alacam adamIn e$yalarInI , terziye bi girdim adam hala ugra$iyor, dedim ben e$yalarI alacam, adam dedi ki bana tamam son bi$ii kaldI, onu da arkada$InIzIn bedenine gore olcu alacam, ben dedim eleman yok, terzi bunun uzerine , o halde sizin bedeniniz uyarsa sizin uzerinizden alalim olcuyu, ben peki demek zorunda kaldIm sIkILa sIkILa.. neyse uzerimdekileri cIkardIm, herifin ceketini pantolonunu da giydik, ye$il ye$il boyle, adam olcuyu aldi, ufak bi yeri dikti uzerimde tamamdir dedi, ben de cIkarmaya u$endim giysileri oyle gidiyordum eve dogru,kendi giysilerim bi torbanIn icinde. bari hazIr kadIkoyden geciyorum bi akmara ugrayIm kim var kim yok tanIdIk varsa bi selam vereyim , sonra ben boyle ye$il ye$il kiyafetlerle tam akmardan cIktIm otobuse binecem ki, kenarda lisenin betonu uzerinde oturan bi kIz bana seslendi, sarho$tu, punkcIydI ustelik, boyle ye$il ye$il erik gibi nereye gidiyosun dedi bana, dondum , yuzu gayet tanIdIk geldi ama cIkartamadIm, sonra ba$ka kimse beni boyle ye$il ye$il gormesin diye ko$a ko$a otobuse bindim.

72 kiloyum ayrica

« Yanıtla #22 : 29.06.2004 09:29:26 »
Hızlı düğmeleri aç

PE&OAS

• Sr. Member
    • Profili Görüntüle
Alıntı
PE&OAS:
1-olay tam olarak $oyle oldu asLInda, punkcI kIz laf attIktan sonra , senin grubunda davulcu eksikse ben davul calarIm dedi, ben de hayIr ama basscI eksik gelirsen sana da bassIveririz dedim :) (eoh bu da kotu oldu neyse)

2-bu arada bu platonik olayI bana gercek bi olayI hatIrLattI enteresandIr, lise de a$Ik oldugum ve henuz daha acILmadIgIm bi hatun vardI, bunun ne zaman bilgisayar dersi olsa ben de bi $ekilde hocayI kafaladigimdan onun dersinde bilg. lab'a giderdim, hocaya da bi bahaneyle izin kagidi yazdirirdim, yanli$ hatirlamiyorsam yine boyle bi gunde hatun sIkIntIdan mayIn tarlasI oynayIp bi yandan da benimle konu$urken asLInda mayInlarIn sayILarIna gore daha onceden tek tek yerlerini bulan bir algoritma yapILabilecegini soyledim, tabi bu asLInda bi sikim bile anlamadigi icin guldu gecti , ben de fazla uzerinde durmadIm zaten, sonra bu hatundan reddedildikten sonra bu olay akLIma geldi , ben de acaip gaza geldim, winmine'yi kIrIp win32asm ile mayInLarIn hicbirine dokunmadan bellekteki mayIn tablosunu alip bi text dosyaya yazan bi kod yazdim, $imdi nerededir o kod, hangi cd dedir bilmiyorum zaten win98 de cali$iyordu , winnt de sicmi$ti, duzeltmeye u$endim
:D  :D  :D
1.eee abii basstInIzmI peki? :P
2.benzer bir olayda explorer tabanlı kelime oyunu yazmıştım kızın aklına uyupda!Hey Allaam:P...:D:D:D

« Yanıtla #23 : 29.06.2004 10:48:47 »
Hızlı düğmeleri aç

skate

A Sinner Scener
  • Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akaydin.com/
Ulan minesweeper olayına koptum var ya... Erik olm, 3.dünya savaşı senin yüzünden çıkmazsa asla çıkmaz ne diim :)

« Yanıtla #24 : 29.06.2004 18:37:10 »
Hızlı düğmeleri aç

eirik

• Sr. Member
    • Profili Görüntüle
zaten o gunden sonra anladIm ki , hatun yuzunden hIrs yapIp kod yazmak yalanmi$, ben de kendimi alkole verdim sonra :)

« Yanıtla #25 : 07.07.2008 11:38:03 »
Hızlı düğmeleri aç

GnoStiC

• Ziyaretçi
minesweeper cheat: :rolleyes:

Close all applications, then open Minesweeper, type xyzzy, then hold down the Shift key for a second.
Now when you move your mouse over the cells, you will see either a white or black pixel in the top left of your desktop...
white means no mine, black means mine (you might adjust your wallpaper to see this)