the scene > demoscene
TBL Asm 06 Demosu
scg:
TBL yeni demosuyla ASM 06 demo compoda birinci oldu. Download zıchtığı için video nun %80 ini falan çekebildim ve seyrettim. Gördüğüm kadarıyla gerçekten hak edilen bi birincilik olmuş. Esasında demo o kadar iyi görünüyoki (SilkCut yada Ocean Machine den daha iyi grafiklerden bahsediyorum) Amiga demosu olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum. Sanırım party de emulator üzerinden göstermişler. Eğer gerçek amiga donanımında da çalışıyosa bu demo, ÇÜş diyorum artık.
Ve evet bu demo birinci olmazsa "ayakkabılarımı yerim" diyen arkadaşa hak verdim doğrusu.
chenmy1:
e yuh.. Amiga demosumu?
ASM TV den canlı izlemistim gercekten PC demosu gibi gorunuyodu ..
Helal olsun adamlara..
anesthetic:
pouet'te elemanlar gerçek donanımda çalışmadığından yakınmışlar. hatta biri platform'un ismini amiga'dan winuae'ye çevirelim o zaman demiş :)
scg:
Tamamını seyrettim nihayet. Emulator yada gerçek makine üzerinde olması pek umrumda değil artık. Kargaların falan geldiği son sahneyi de gördükten sonra yaptıkları en güçlü demo bu olmuş bence. Blaizer ın müziği muhteşem.
spritus:
ne diyelim. tbl yapmış gene yapacağını. starstruck baştan sona bir sanat eseri. bu arada favori grubumu dimdik ayakta görmek ayrıca sevindirdi beni :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git