the scene > yabancı partiler

function 2006

(1/9) > >>

Decipher:
Macaristan / Budapeşte'de yapılacak olan function 2006'ya gitmeyi düşünmekteyim. Evet msn'de vigo dedi küçük bir parti vs vs onun yerine BP'ye git ama yine de gargaj öyle bir anlattı ki olayı sanki bp yanında küçücük kaldı :P Ve ben de macaristan'ın avrupanın en ucuz ülkesi olduğunu öğrenince function'ın tadına bakma kararı aldım. Evet kesin olarak gitmeyi düşünüyorum ve herşey ortalama 650 - 800 ytl arasında kapanıyor [yaşınıza bağlı bişi]. Buna konaklama yeme içme sıçma da dahil. Ben şahsen trenle gitmeyi düşünüyorum. Bunun için interrail önerdiler bir bakayım dedim 275€'ya 22 günlük bir interrail bileti alabiliyoruz 2 bölge için. Bu 22 gün dahilinde G ve D bölgesindeki [evet partiye gelecekler için iki kesin bölge bunlar oluyor...http://interrail.net/index2.php?language=en] tek sefer bilet parası ödeyerek [benim durumumda bu 275€] belirtilen bölgelerdeki her ülkeye gidilebilir. Yani atıyorum yunanistandan italyaya ordan da macaristana geçebilirim ya da bosna herseğe gidip ordan slovakyaya gidebilirim vs vs. işte durum vaziyet bu. ben macaristana gitmeye hevesliyim aramızdan belki bir kaç kişinin de gelmesi ihtimali var. eğer siz de gelmek isterseniz güzel bir tr-scene grubu şeklinde macaristanı basabiliriz. [not: vize konusunda bişi bilmiyorum biraz araştırmak lazım]

vigo:
merakım şu ki, gargajla "çok" samimisin gibime geliyor... keşke bu samimiyet Conspiracy yede yansısa ve greetz de "resident" da görünse. bence sen bi gargaj (okunuşu : gargay şeklinde) la konuş... size greets geçsin.

Bakkada:
En kral parti yerli parti :)
Senelerdir yaptigim geziler bana sunu ogretti ki eger bir gezi icin 10 lira hesapliyorsan o gezi en az 15-20 lira goturur ;)

Genede salla macaristani Dec1pher kardesim...

chenmy1:
Sanirsam bende orda olcam desem yalan olur(en kral anlatim bozuklugu).Sadece ufak 1 intro kasiyom biterse S!P adina ordayim..Rezil bisi oldu ama adamlar urun ciksin yeter diyolar bende ok dedim. 2 haftadir onun uzerinde ugrasiyorum.

Az once S!P den bi eleman decipher da geliyomus galiba diye bana sordu bende gelcek heralde oyle diyordu dedim :)

neyse umarim introyu bitiririm ama cokda guzel bisi degil sonuncu olcam kesin ehue ama katilmakda bisi ilk defa bi intro ile yabanci partiye katilmis olucam sanirim.BP de bi oyunla katildiydim bu 2.yabanci partim olcak :D

skate:
Yabancı partilere katılmak iyi fikir. Ama yaptığın işin öncelikle kendi içine sinmesi gerekiyor bence. En azından kalan süreyi içine sinmeyen şeyleri düzeltmeye harca. Merakla bekliyorum introyu...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git