the scene > yabancı partiler
function 2006
Ragnor:
şu anda demo compo devam etmekte. Vedat'ın 64k introsunu görüntü kötüde olsa izledim, fena değildi ama asıl yorumumu yapmak için kendi makinamda adam gibi izlemeyi bekleyeceğim. Bu arada benden başka izleyen olduysa acaba greetz geçtiği gruplar arasında bizden birilerini görebilen oldu mu?
Ben göremedim, ki umarım sadece ben görememişimdir. Bu arada grafiklerde oyunyapimi.org'tan tanıdığımız tetanoise'i görmek süpriz oldu.
skate:
Ben canlı seyredemedim. Ancak party releaseleri yayınlanır yayınlanmaz indirip izlerim. Bu arada greets, fuckings v.s. boş işler. Takılmayın böyle şeylere. Önemli olan productın kendisi.
scg:
Vedat ın introsunu canlı seyrettim. Yayın düşük çözünürlüklüydü ve bağlantımdan dolayı bolca gecikme vardı. Evde bi daha seyredince daha detaylı bişeyler yazarım belki. Ama :
Vedatın önceki işlerine göre daha düzgün gibi geldi bana. Belki de burdaki eleştirelere kulak asıp tetanoise la falan çalışmasının bi katkısı vardır. Hani vedat sen dizayn yada grafik yapma koduna bak diyoduk ya :)
Müziğe gelirsek.. bence çok kel alaka bi müzik olmuş bu introya göre. Introyla müziğin eş zamanlı yapılmadığını düşünüyorum .. hatta bence müzisyenle coder & desingner hiç konuşmamış.
Bi de kendi makinamda seyrediyim .. Yukardaki yorumuma ekleyip çıkaracağım şeyler olabilir.
chenmy1:
Demoscene.tv den izliyin dedim ama kendim izliyemedim :) Sonuclara daha yeni baktim 1.olan intro bayagi guzelmis bayagi ugrasildigi belli.
Ben intro hakkinda biraz bilgi vericek olursam yapmaya basladigimda 1 ay vardi yarismaya .Tetanoise ile kisma gelirsek kendisinden doku ve model istediim fakat static olduklari icin boylarda ufak olunca tetanoise pek sevmedi bu isi :) Muzik konusunda ise haklisin muzik yarismaya 1 hafta kala hazirlandi muzisyene gonderdigim intro boyu 40kb di dedim ki Chip muzik yapma sadece bunu dedim :) ama o gene chip music hazirlamis 4 kb birseydi bunun uzerine arka fontdaki gorunumu degistirmek icin buyuk bir doku ekledim biraz dandik oldu ama eskisinden iyi idi.Genel olarak yapimi boyle bir surede oldu.
Parti releaseleri:
http://www.scene.org/dir.php?dir=%2Fparties%2F2006%2Ffunction06/
Parti Sonucu:
http://www.scene.org/file.php?file=%2Fparties%2F2006%2Ffunction06%2Fresults.txt&fileinfo
flexi:
--- Alıntı yapılan: scg ---
Müziğe gelirsek.. bence çok kel alaka bi müzik olmuş bu introya göre. Introyla müziğin eş zamanlı yapılmadığını düşünüyorum .. hatta bence müzisyenle coder & desingner hiç konuşmamış.
--- Alıntı sonu ---
evet, müzik kendi başına hoş olmasına rağmen introyla alakasız duruyor. Mesela kamikaze uçağımız o gökyüzü senin bu gökyüzü benim dolaşmaya başlarken müzik biraz değişebilirdi; ne bileyim en azından şöyle bi yavaşlardı/hızlanırdı.. Patlama sonrasındaki sarsılma sahnesi de çok sırıtıyor. Sanki sarsılma/dağılma/patlama gibi değil de müziğe "heyo heyo canlar gelin halay çekelim!" tadında eşlik etmeye çalışan bi şekil gibi gözüküyor..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git