the scene > yabancı partiler
function 2006
Ragnor:
Digital Paper örneğini yabancı bir grupta olmanın Türk gruplarına selam yollamayı engellemediğine örnek olması için vermiştim ama pek açık olamamışım. Greets meselesi senin karar vereceğin bir olay, işin aslı çokta önemli birşey değil bu kadar abarttığıma bakma ama şu var ki bilgisayar başında partiyi izlerken senin demonun sonunda greets geçilen gruplar arasında tanıdık yüzler görmek isterdim doğrusu.
chenmy1:
Birazdan bu intronun kodlarini yayinliycam zaten kendi base codeum olan PENGL ile yapiyordum.Biraz intro kodu gibi bir sey oldu.Yeni basliyanlar icin 1-2 ornek seyde barindiriyo sayilir ..Ancak biraz editliyorum tam olarak yayinlamiycam sadece yeni basliyanlarin boyutta sıkıntı cekmemeleri icin ornek olabilir gerci su haliyle 40 kb ama istiyen code lari optimize edip daha da dusurebilir.minifmod suz ciplak hali 13 kb(paketli).
**Yanliz lutfen pouet ve benzeri demoscene ile alakali yerlere gondermeyin!
Edit:
intro burda.. bazi yerlerini degistirdim ama genel anlamda 55kb civari bisi ..istediginiz gibi editliyebilirsiniz.Parcalarini kulanabilirsiniz.
Fakat pouet v.s. gibi yerlere gondermeyin.
http://rapidshare.de/files/36008730/Yayinla.zip.html
skate:
@Chenmy1: Hala her intron eskisinden iyi. Yani eğilim doğru yönde. Problem ise eski introlarında yaptığın ve eleştiri aldığın birkaç hatayı tekrarlaman. Herkesin eleştirdiği küpler bölümü gerçekten sırıtıyor. Günümüzde bir PC demosunda küp kullanabilmek için gerçekten orjinal birşey yapmış olmak şart. Ya da en azından küplerin göze "aşırı güzel" gözükmesi lazım. Aksi taktirde insanlar 90'ların başından beri görmekten sıkıldıkları türden küplere tepkiyle yaklaşacaklardır. Bir de "ilk intiba" denen bir olay var. ınsanları küple karşılarsan bir kısmı demo bitmeden ESC'e bile basabilir.
Intro uçağın ortaya çıktığı sahneden itibaren ilginç bir hal aldı ve benim hoşuma gitti. Patlama sahnesi biraz uzun sürse ve kamera titremesi zorlama gözükse de yine de beni en çok eğlendiren sahnelerden biriydi. Intronun geri kalanı bence gayet ok. Uzunluk olarak da bir 64k için çok oturaklı olmuş. Bir coder olarak müzik, grafik ve diğer şeyleri eleştirme ihtiyacı duymuyorum. Bence yakın zamanda pouetdeki tayfanın çoğunluğunun hoşlanacağı işler çıkaracaksın.
Gelelim Türklerin verdiği oylar ve greetings konusuna. Her iki konunun da senin çıkardığın işle hiçbir ilgisi olmadığını düşünüyorum ve bu konuların üzerine kafa yormanın bile gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bir dahaki demona bence şimdiden başla. Böylece 1-2 ay sonra demon blast'ın seviyesine gelir. Geriye kalan 3-5 ayda da mükemmelleştirir ve seneye yaza doğru sağlam bir bomba patlatırsın. Bu arada da ufak tefek releaseler yaparsın istersen.
skate:
Bu arada az önce gerçek anlamda dilim tutuldu. Scene'de yer alan insanların bazı durumlarda gördükleri karşısında yalnızca saygı duyup önünde eğilmesi gerektiğine inanırım. Ve öyle de yaptım...
http://www.pouet.net/prod.php?which=26655
chenmy1:
--- Alıntı yapılan: skate ---Bence yakın zamanda pouetdeki tayfanın çoğunluğunun hoşlanacağı işler çıkaracaksın.
Gelelim Türklerin verdiği oylar ve greetings konusuna. Her iki konunun da senin çıkardığın işle hiçbir ilgisi olmadığını düşünüyorum ve bu konuların üzerine kafa yormanın bile gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bir dahaki demona bence şimdiden başla. Böylece 1-2 ay sonra demon blast'ın seviyesine gelir. Geriye kalan 3-5 ayda da mükemmelleştirir ve seneye yaza doğru sağlam bir bomba patlatırsın. Bu arada da ufak tefek releaseler yaparsın istersen.
--- Alıntı sonu ---
-Begenip begenmemeleri umrumda degil..Benim taktigim konu boktan kuzu meeelemesi sesi olan demo bile bu kadar kotu oylanmadi ve elestirilmedi?Obsolet olsun digerleri olsun benim demodan daha boktandi niye hepsi birden buna cullandi?Bunun nedeni 2 yarismaci olmasi ve 2.olmam mi?
-Turk olayi ise daha oncede dedigim gibi kotu oy verdim diye ustume cullanildigini unutmadim...Boyle bir durumda madem boyle bir dusunceniz var niye kotu oy kulaniliyo?
budur.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git