the scene > demoscene

Arise - Sweet Infection (North Party v10 winner)

<< < (2/2)

aegis:
ben vice da izledim sorunsuz. ama çicekli bocekli bolumu vardı orada takıldı kaldı. anlam veremedim ama demo oldukça iyiydi.

skate:

--- Alıntı yapılan: aegis ---ben vice da izledim sorunsuz. ama çicekli bocekli bolumu vardı orada takıldı kaldı. anlam veremedim ama demo oldukça iyiydi.
--- Alıntı sonu ---
Sen kelebekli son parttan bahsediyor olma kardeşim. Orda demo takılmıyor bitiyor :) Bu arada partın devam etmesinin nedeni joystick ile kelebeği yönetebilmen. Lütfen demoların notlarını okuyunuz. ;)

skate:

--- Alıntı yapılan: jimqode ---sabah haberi planetretro'ya dustu ben de sirkette emulatorle inceleme sansi yakaladim. Gercekten cok orjinal efektleri olan ve benim aklimdaki "modern demo boyle olmadir aga" formatina oldukca oturan bir demo. Oyle 3d falan kasilmamis, 64'un resourcelari cok ayarinda kullanilmis ve efektler goze cok hos gozukuyor. Herkesin bi goz atmasini tavsiye ederim.
--- Alıntı sonu ---
3d kasılmamış diyorsun da kardeşim, iki adet "gayet 3d" part var demoda. Demonun toplam part sayısının da çok yüksek olmadığını düşünecek olursak bence 3d kasılmış. Hem de hires çözünürlükte. Demek istediğini anladım, daha çok 2d efektler ağırlıkta. Yine de "3d kasılmamış" pek doğru sayılmaz.

Edit: şimdi birkez daha izledim, aslında izometrik landscape partı da bir nevi 3d sayılabilir.

vigo:
Nedense C64 demoları, paso PC demolarına benzemeye başladı. Tabi, makinenin sınırlarının zorlanması ve PC'de yapılan her bokun, C64 de de yapılabileceğinin gösterilmesi açısından güzel. Gönlüm hep "dutch-breeze" gibi şeyler görmek istiyor... Takılı kaldım OLD-SKOOL'a herhalde... :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git