the scene > buluşmalar
tr-scene iftar meeting
vigo:
eğer uyarsa, gelecek cuma (20-Ekim-2006) iftar'da buluşalım diyorum.
bağdat caddesindeki pizza hut ( caddebostan - göztepe arası sağda )... iftar menüsü , alsında "herşeyi ye!" menüsü... iftar o gün saat : 18:26 da olacak. bilemiyorum kimler gelebilir yetişebilir... eğer gelecekseniz lütfen reply edin... yeterli çoğunluk sağlarsak hem iftar hem muhabbet... not : illa oruçlu olmanız şart değil. iftar bahane, demoscene şahane!:p
spaztica:
fikir güzel de pizza hut'a para vererek amerika'lıları mutlu etmeyi tercih etmem. yine de herkese uyarsa ben de uyarım tabii ki.
diğer bir alternatif çiftehavuzlar'da açılmış olan harbi sultanahmet köftecisi...
ama tabii ki herkes ok derse her yree gelirim!
vigo:
pizza hut dememdeki sebep, hem ucuz, hem pizza herkese uyar... hesaplı olur. ama yok, biz iftar menüsüne adam başı 40 - 50 ytl çok rahat veririz, sorun olmaz derseniz, günaydın dı , dörtlerdi , tike filan süper iftar yaparız...
spaztica:
iftar menüleriyle deneyimim pek de olmadığı buradan anlaşılıyor; sultanahmet non-iftar fiyatları süper makul (12-14e bayağı doyuruyor) olduğu için sunmuştum.
tabii herkese uyan bir yer olması da önemli, parasal ve konumsal olarak. diğerleri ne der?
skate:
Herhangi bir *yemek* konsept olarak uygun aslında ama işin içine *iftar* falan girince soğuyorum ben aktiviteden :) Yine de gelirim tabii ki müsait olursam.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git