the scene > buluşmalar
tr-scene iftar meeting
spaztica:
bayağı keyifliydi... hem canlı parti report aldık, hem de birbirimizi güncelledik (yeni neler yaptığımızdan falan bahsetmek). tabii önce pizzayla karışık, sonra da tatlıya gömüşmüş yediğimiz çifte kazık hoş değildi. pizzalar tadı rezalet ötesiydi diyebilirim. hala da midem rahatsız... mado da mado'luğunu yaparak hem kötü bir servis sundu, hem de artık dondurması erimiş ılık sahlep vererek bir daha gidilmezler listesinde yerini aldı.
ama bunlar dışında milleti görmek güzel oldu... vigo yine anıları tazeledi, turbo yine herkesi ezer geçerim modundaydı, diğerleri de teker teker damladı ortama zaten. damladıkça da ortam renklendi...
daha sık yapılmalı bööle toplantılar, şamatası gırgırı bol oluyor.
Bakkada:
Supper bir bulusmaydi herkesi cok ozlemisim.
Gelen herkese cok cok tesekkurler...
skate:
Dostlarla bir arada olmak her zaman zevklidir. Ayrıca Esmaild gibi aramıza yeni katılan ancak yıllardır ruhu bizimle paralel hareket etmiş bir kişiyle tanışmak da benim için çok güzeldi. Vigo'ya meeting fikrini ortaya atan kişi olduğu için özel olarak teşekkür ediyorum.
esmaeild:
şimdiye kadar dostlarımın sayısı 2 yi hiç geçmemişti. Bugün rekor kırdım. Çok samimi bir ortamdı. Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi. Organizasyon için teşekkürler.
vigo:
eywallah kardeşler o sizin güzelliiiniz :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git