the scene > buluşmalar

tr-scene iftar meeting

<< < (2/10) > >>

Bakkada:
Abi gelirim ben de biraz gec kalabilirim malum trafik de karsida deil de bizim tarafta yapsak :p
Yada bir cumartesi yapsak...

Ragnor:
Siz yeri ve zamanı belirleyin ben süpriz yapmaya çalışırım. Merak etmeyin bu sefer gelirsem tam vaktinde orda olacağım söz :).

skate:

--- Alıntı yapılan: Bakkada ---Abi gelirim ben de biraz gec kalabilirim malum trafik de karsida deil de bizim tarafta yapsak :p
Yada bir cumartesi yapsak...
--- Alıntı sonu ---
Aslında Bağdat Caddesi bana da uzak olmasına ve Bakkada'nın dediği şey işime gelmesine rağmen, söz hakkını daveti yapana bırakmayı mantıklı görüyorum. Yine de aklınızda bulunsun Avrupa yakası bir şekilde ;)

Bakkada:

--- Alıntı yapılan: skate ---Aslında Bağdat Caddesi bana da uzak olmasına ve Bakkada'nın dediği şey işime gelmesine rağmen, söz hakkını daveti yapana bırakmayı mantıklı görüyorum. Yine de aklınızda bulunsun Avrupa yakası bir şekilde ;)
--- Alıntı sonu ---

Benim fikrim cumartesi icin ama hersekilde yetismeye calisicam...

vigo:
netice olarak yeterli katılımı sağlarsak...
yani "evet geliyorum" şeklinde yanıt olursa daha iyi anlarız.
o gün ben izinliyim, o bakımdan evdeyim yani anadolu yakasındayım.
karşıda oturan arkadaşlar da haklı. ama... karşı taraf biraz zor geliyor işin doorusu... sizde haklısınız. pizza hut iftar menüsü 6 ytl imiş limitsiz... durum bu.... bakalım, önümüzdeki hafta da eğer 4-5 kişi olursak organizasyon devam eder... "pizza meeting" olarak da düşünülebilir! :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git