the scene > yabancı partiler
X'2006 (13-15 Ekim 2006)
skate:
Bu arada videoları da upload etmeye başladım. Cumayı beklemenize gerek kalmadı. Videoları sıkıştırmayı başardım epeyce pek kalite kaybı olmadan. Bazı videolar saçma sapan olabilir, ne varsa upload ettim. Yalnızca Fairlight'ın şerefime (!) kodladığı bir part var. Part henüz release edilmemiş olduğu için o videoyu çıkardım aradan. Aslında en komiği de oydu ya neyse :)
vigo:
oley... demin hydrogen yolladı linki.. baktım hepsine.. aaaaaaaaaaaah aaah keşke bende orda olsaydım!
skate:
--- Alıntı yapılan: vigo ---oley... demin hydrogen yolladı linki.. baktım hepsine.. aaaaaaaaaaaah aaah keşke bende orda olsaydım!
--- Alıntı sonu ---
ınan kardeşim biz de seni çok andık orda. Özellikle Street Tuff gibi elemanlar seni sorup durdu hep. Bize de acayip sıcak davrandılar sana olan sevgi, saygılarından dolayı.
Bir de kim olduğunu şimdi hatırlamadığım bir scener gelip 50 fps 320 dot'u yapanın ben olup olmadığımı sordu. Ben "ben değilim, Nightlord" deyince eleman "o Amerika'ya gitti di mi?" dedi bana. ışin komik tarafı (benim t-shirtümün üstünde eşşek kadar SKATE/GLANCE yazıyordu) eleman efekti kimin yaptığından emin değil ancak Nightlord'un Amerika'ya gittiğinden haberdar.
spritus:
fotolar süper..
skate:
Videoları da ekledim. Ancak son 4 video hala upload ediyor. Listede ekli gözükse de indirmeyin hemen.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git