the scene > demoscene
Skate'in Scenede Yayınlanmamış Zamazingoları
skate:
Başlığın çok geyik durduğunu biliyorum ama içerik o kadar da geyik değil. Aslında birçoğunuzu eğlendireceğini düşünüyorum.
http://www.akaydin.com/zamazingo/
Bu siteyi sık sık ziyaret edin. Daha eklenecek onlarca şey var... Sitede yeterli açıklama var.
spaztica:
blog yaparak her entry'ye bir çalışmanı koysaydın ya. :)
yazılar çok bit kadar, zor okunuyor yahu.
ama mutfağının dökümünü yapmak hoş olmuş. ;)
...ve yukarıdan bir ses kükrer:
bugün scene için ne yaptın?!
CaiSSoN:
olm ahahahaha çok schön ve testicle olmuş yani. :) hasta oldum. hepsini tutmuşsun :)
Hekimci'nin yaptığı o ilk intronun başlangıcı sanırım 64'ler dergisinde oldu dimi lan enür?
lethal weapon, imported by freestyle. nası lan??? :D
kimbilir kimden dürtmüştüm oyunu o zaman. aa hatırlıyorum sanırım Dragons grubunun elemanı Barış Yalçınkaya'dan almıştım. Barış'ın Smile ile bayaa bir problemleri vardı o aralar, hem cenk hem barış çatır çatır oyun getiriyodu. e Beşiktaş Bilgisayara da arka arkaya geliyolardı. Ama cenk çok nadir dükkana geliyodu. O genelde dergiye çıkıyodu (dükkanın 20 mt yukarısında)(önce getiren release'i dağıtır hesaaabı) ama barış maalesef cenk'in sadece oyunları oraya dağıtmadığını ve kendisi oyunu getirene kadar zaten o oyunun tüm türkiye'ye dağıtıldığı algılayamadığı için komik bi durum oluşmuştu...
Lethal weapon ile beraber double dragon 3, gauntlet 3'ü ve system 3'ün güzel araba yarışı turbo charge'ı da almıştım Barıştan (sağolsun) ama turbo charged yemedi...
Düşünüyorum da o günleri, hatırlayabildiğim kadarı ile ultra lame pozisyonlar yahu.. hehhehehe.
- Crescent'a girmek için çizdiğim logoyu içeren kodladığım intro ve Freestyle tarafından uğradığım ihanet hakkındaki detaylar (ibnenin evladı :))
Lan enür, niye böyle bişey yapmıştım ben?? anlamadım ki hey allaam ne gerizekalılık yahu... Diskin üzerine oturmuştum sanırım. pohahahah
bu arada intro 3'teki charset benim o zamanlar kullanmaya çalıştığım bitane intro maker'dan alındı diye hatırlıyorum..
Intro 4'teki dalgametreyi ben de tam olarak hatırlayamıyorum. Ona benzer clique introsu hatırlıyosanız o olabilir, ama yukarıda dediğim gibi o sıralar bayağı intro maker'lar ile uğraştığımdan ötürü ordan riplenmeye çalışılmış efekt de olabilir. yalnız Mert'in o intro üzerinde çalıştığını iyi hatırlıyorum, sol tarafta 2-3 bug vardı sanırım. (diceksiniz ki, lan scroll nerde intro maker'da olmaz mı?) valla hayal meyal hatırlıyorum...
skate:
--- Alıntı yapılan: spaztica ---blog yaparak her entry'ye bir çalışmanı koysaydın ya. :)
yazılar çok bit kadar, zor okunuyor yahu.
ama mutfağının dökümünü yapmak hoş olmuş. ;)
...ve yukarıdan bir ses kükrer:
bugün scene için ne yaptın?!
--- Alıntı sonu ---
Bugün scene için "Skate'in Scenede Yayınlanmamış Zamazingoları" diye bir sayfa yaptım...
Ayrıca amma maker hastası olmuşunuz be. Blogmuş peh! Ben o dandik productlara yorum yazılmasını istemiyorum. Blog'un comment özelliğini kapatmak da bana "cep telefonu al, kapalı tutarsın" demekle aynı şey. Ne derdiniz var olm pure HTML, pure PHP ile. Blog'un avantajı nedir onu anlayabilsem. Amaç text okuyup download linkine tıklamak değil mi?
Gelelim font sizeına. Blog da olsa ben font sizeını o boyuta getirirdim :) O benim tercihim.
spritus:
"ve bu sprite animasyonlu hale yakında gelecek" :]
hale'nin gelip gelmediğini öğrenmek için sonraki introlara bakıyorum şimdi ehehehe
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git