the scene > demoscene
Skate'in Scenede Yayınlanmamış Zamazingoları
skate:
@Caisson: Olm birgün bir araya gelelim. Hafızalarımızdaki bölük pörçük anıları birleştirelim. Çoook olay yaşadık biz çoook :)
Bu arada "diskin üzerine oturmuştum sanırım" demişsin ya. Hayır o işi bir kez fiziksel olarak yaptın ama o başka bir ipneliğindi :) Crescent logo&intro disketinde sen mecazi anlamda o işi yapmıştın. :)
Bir gün geldin bana, beşiktaş bilgisayara gideceğini söyledin. Hatta yanılmıyorsam beni de çağırdın ama benim işim vardı. Ben de senden benim bir Crescent disk coverından bakarak çizdiğim logoyu ve o logoyu içeren kodladığım introyu Beast/Crescent'a göstermeni rica etmiştim. Sen de kabul ettin. Aradan zaman geçti. Ben ne zaman Beast'in tepkisini sorsam Zack ile birlikte pis pis gülüyordunuz. Ben de beğenmediğini düşündüm ilk başta. Sonra bana Crescent'a girdiğinizi söylediniz ve benim logomu ve intromu kendiniz yapmış gibi gösterdiğinizi itiraf ettiniz. Olay bu.
Zack'in Crescent'a girmesi aslında bu olaydan bağımsızdır çünkü o zaten iyi bir coderdı biliyorsun. Senin girişin ise bana attığın kazığın sayesinde oldu. Ama kısa sürede ikiniz de kicklendiniz ve adalet yerini buldu :)
CaiSSoN:
--- Alıntı yapılan: skate ---@Caisson: Olm birgün bir araya gelelim. Hafızalarımızdaki bölük pörçük anıları birleştirelim. Çoook olay yaşadık biz çoook
Bu arada "diskin üzerine oturmuştum sanırım" demişsin ya. Hayır o işi bir kez fiziksel olarak yaptın ama o başka bir ipneliğindi Crescent logo&intro disketinde sen mecazi anlamda o işi yapmıştın.
Bir gün geldin bana, beşiktaş bilgisayara gideceğini söyledin. Hatta yanılmıyorsam beni de çağırdın ama benim işim vardı. Ben de senden benim bir Crescent disk coverından bakarak çizdiğim logoyu ve o logoyu içeren kodladığım introyu Beast/Crescent'a göstermeni rica etmiştim. Sen de kabul ettin. Aradan zaman geçti. Ben ne zaman Beast'in tepkisini sorsam Zack ile birlikte pis pis gülüyordunuz. Ben de beğenmediğini düşündüm ilk başta. Sonra bana Crescent'a girdiğinizi söylediniz ve benim logomu ve intromu kendiniz yapmış gibi gösterdiğinizi itiraf ettiniz. Olay bu.
Zack'in Crescent'a girmesi aslında bu olaydan bağımsızdır çünkü o zaten iyi bir coderdı biliyorsun. Senin girişin ise bana attığın kazığın sayesinde oldu. Ama kısa sürede ikiniz de kicklendiniz ve adalet yerini buldu
--- Alıntı sonu ---
oha lan şerefsizliğin daniskası olmuş kanka be... alla alla o zamanki beynime göre (yoktu sanırım) vardı bi sebebi anuna koyim bilmiom ki :)
Ya zaten sağolsun wisdom ve beast o zamanki denyoluğum ile kabul etmişlerdi beni. o zamanki kafamla kendi çapımda elimden geldiği ölçüde bişeyler yapmaya çalışmıştım. Sağolsun Beast kontaklarından birkaçını bana söyleyip akıl vermişti "şunlarla yazışıyorum, sen de mektup atabilirsin diye" onun sayesinde Bizarre (eski Trance ve onslaught member) tanışıp swap olayına başlamıştım. Ama o dönemden beri içimde kalan şey de; keşke bilgim yeterli düzeyde olsaydı da Anarchy #2 için bişeyler yapabilseydim olmuştu. :)
olm gelelim valla gelelim, benim "sözde" çalışma diskleri de ve bende kalan dolayısıyla mert'e (zack) ait olan disklerin de sende olması lazım (tüm alet edevatı verdim ya sana) hatta yanılmıyorsam beşiktaş bilgisayarın oyun arşivini aldım ya ben, o kutuların arkasında da olması lazım bazı şeyler (baktın mı o oyun disklerine bilmiyorum ama)
ayrıca o oyun disklerinde sanırım c64.com'da olmayan oyunlar da olacaktı...
olm, valla toplaşalım lan :)
spritus:
hepsi de çok eğlenceli. devamını bekliyorum
joker_:
skate hoca siten gerçekten çok güzel ve keyifli yazılar var,her ne kadar 89 da c64 ile tanışıp scene nin dışında kalmayı nasıl olup da başardıysam da :)))(tabii o dönem biraz da çevre ve maddi yetersizlikler) 9 yaşında yaptıkların inanılmaz büyük işler bence.ben bırak bu kadar intro yu kodlamayı, basit bir scroll yapıp birde müzik eklemeyi başarsam bayram edicem.neyse çalışmalarım tam gaz sürüyor :D :D
vigo:
süpersin bro, ellerine sağlık
keza bir çoğu bana 80-90'ları hatırlattı.. tam INTRO style! süper!
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git