the scene > 7dx
7D6 DEMO PARTY - Parti sonrasi reaksiyonlar
mfk:
Bende askerim artık. Eğer kaçabilirsem Nightshift'e de gelmek istiyorum tabiki. Ama gelemesem bile 7d7'de scene olarak büyük bombalar patlatacağımıza eminim. Bu partinin önemli bi artısı da bir çok scener'ın üzerindeki ölü toprağını attı. Yani en azından ben öyle görüyorum ve ben bile şimdiden release edeceğim yeni MOD'lara başladım. ;)
nightlord:
abi spritus senin askere gittigini duyunca nedense boole bi ayrilik tribi oldum ben de. hayir sanki askere gitmesen gorusebiliyoduk da... anladim ki sen van'da da olsan ben gavur ellere de gitsem boole seninle yakin misiz her an gorusebilirmisiz gibi hissediyomusum.
Tabii bunun hemen akabinde de aslinda butun tr-scene ile aslinda boole ha diyince gorusemeyecegim gercegi suratimda bir tokat gibi patladi. ah ulan istanbul.
meger ne kolaymis oole langirt diye is cikisi hydrogenlerde bulusup donuste glancemobil (benim eski subaru) ile acibadem minibus caddesi hattindan endo datura ve arcane ile kakara kikiri eve donmek.
ooole random sekilde kustepeye damlayip vigo, hyper, mrr ile kustepe style takilmak. spazticali, mrr'li, mengu'lu ve hatta zipircan decipher' li buyukada meetingleri (alinma sakin decipherim).
veya skate'lerin salonda pizzalari yuvarlayip ardindan arka odada yayinlanmayan 64 times 2 nin menusune bakip bakip hastir ya demek.
kadikoydeki oyuncular kafe miydi neydi orda cumbur cemaat toplanip tr-scene kurtarmak plazma kavgasi etmek. Spritusla endo'nun capraz atesinde kalmak, karni agrimak.
deniz otobusu iskelesinde wisdomla karsilasmak, icerde daturayla karsilasmak. wisdomla bulusup adamin gun yuzu gormemis binbir tane produstion quality tool'una bakip dumur olmak, adamin "abi bu da iste tam bitmedi ben de yayinlamadim" demesi karsisinda "ne? neyi ? nasi? neden? nasi? neresi?" diye kekelemek
bazen butun gun hydrogen'le isyerinde ne olacak bu scene'in hali muhabbetlerine girmek, diger sobee calisanlarinin beynini zutmek ve arada oxzy gib kazanimlar elde etmek. sobenin arka kapisindan agacli yola cikip kantine yurumek. yolda son demolari degerlendirmek, partiler icin atraksiyon dusunmek, compo kurallari tartismak
bi gecenin koru kapinin calmasi ve bi de bakmassin ragnor gelmis bursadan. sonra akilli ve duyarli bi yeni scenera sabaha karsi biseyler anlatirken onun gozlerinde pirilti gormek
istanbul disindaki scenerlari kiskandirmak gibi olmasin (ben de scene hayatimin bir yil haric tamaminda istanbul disindaydim) ama istanbuldaki arkadaslar bu imkanlarinizin degerini bilin abi yaa. hergun bulusun takilin beraber demo izleyin kod kasin gfx yapin muzik yapin ama hergun bulusun abi. boole bi 7dx bi nightshiftle kisitlamayin kendinizi valla ya.
Bunca yildir aktif sekilde kafa yoruyorum nasil scene gelisir bu ulkede nasil daha iyi olur diye. diyebilirim ki herhalde toplam beyin aktivitemin rahat %40'i falan bu olaya gitti son 3-4 yilda. Su an itibariyle geldigim cevap budur arkadaslar.
Biz birbirinden gaz alan bi milletiz. ben surda gitmedigim partinin reviewlerini okurken yasadigim ozlemden bu kadar gaz aliyorum. bakiyorum her katilimci da boole cesitli scene overdose yan etkileri goruluyor. ortalik iyimserlik ve gazla doluyor. en azindan istanbulda birbirinin 1 saat (tamam bazen 3 saat) mesafesinde oturan belki 15-20 scener var. bu adamlar hepsi birbirinden guzel adamlar. akli selim bi insan bu adamlarla vakit gecirmek varken baska neyle vakit gecirmek ister abi.
kime anlatabilirsin su hayatta herseyin donen bi kuple baslayip, guzel bi greets scrolu ile bittigini. Kim anlar gecenin korlerinde biskuvi (tamam gnostic, bazen donut :) ) ve kola esliginde 3. efektten 4.efekte gecisin muzikteki atakla %100 senkron olmasinin tasidigi hayati onemi...
Kac kisi en baba rakiplerden birisi senin partinla yarisip gecince sana fuckings gonderdiginde senin gozlerine bakip "budur " diye gulumser. Kime anlatabilirsin son partide gelen yeni kisileri gordugunde yasadigin heyecani. kim paylasir bu mutlulugu. kim, eski bi grafikerin yanina toplanmis 4 yeni elemani gordugunde seninle ayni umidi yesertir icinde.
Evet abiler boyle cok adam yok dunyada. o yuzden de birbirinizin bu kadar yakinindayken her firsatin tadini cikarin, her partinin dibine vurun. cunku yarin hayat sizi dunyanin baska bi ucuna savurdugunda, vaktinde degerlendirmediginiz firsatlar icinize oturur kalirsiniz boole.
skate:
Ağzından bal akıyor Fatih. Seninle geç tanıştık ama çok geç değil Allahtan :) Seneye 7D7'nin süper bir parti olmasının yanında dünya sceneinde iz bırakması hedefimiz.
skate:
@Nightlord: Efkarlanmış kardeşim benim :) Sen partide ruhen bizimleydin zaten. 7D4'de sabahın köründe sana kapıyı açtığım andan itibaren her aktivitede yanımızdaydın. Yetinmedin, kendi aktiviteni de yarattın. Sen hiç dert etme, yakında bir araya geliriz yine. Sen gelemezsen, ben bir ayak basiim diyorum zaten şu Amerika'ya ;)
Ayrıca hiç merak etmeyin, ıstanbul'da olmanın değerini biliyoruz (bugün bile Hydrogen, Arcane, Endo, Bakkada ve ben bir araya geldik mesela). Her geçen sene, özellikle de 7DX ve Nightshift yaklaşık 6 aylık aralıklarla düzenli olarak yapılmaya başladığı andan itibaren (ki zaten şu anda öyle sayılır) gittikçe birbirimize kenetleneceğiz ve camiayı büyüteceğiz.
spaztica:
bi de tabii aynı şehirde olup da bir araya gelememek, micro-meetinglerden haberdar olmamak ve o bölgede olmadığından katılamamak var...
ama bu, nightlord'un eksikliğini doldurmaz ki hiç. o sıcak gülüşü yeterince non-vigo style gaz veriyor insana. hele tepesi atıp da küfretmesi bile insanı gülümsetiyor.
mesafenin pek önemi olmaması lazım. scener olan cehennemin dibinde dahi olsa kod yapacak, buradaki milleti gaza ve hırsa getirecek bi ortam bulur. hele hele öyle bir yerde, c64 ve amiga'ların bir burger king menüsü fiyatına satılabildiği bir yerde...
nightshift'te de ruhen aramızda olacaksın elbet, hatta webcam'le de gerekirse... ama senden şööle efkarlı bi glance release'i bekliyoruz walla o partiye, dört gözle...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git