the scene > 7dx
7D6 DEMO PARTY - Parti sonrasi reaksiyonlar
vigo:
merak etmeyin nightshift 2007, demoscene.tv'den LIVE yayınlanacak!
ya beyler, benim parti gazım geçmedi, harbiden şöyle ocak ayında bişi daha attırmak istiyorum... bizim Black "abi dayshift yapalım" diyo... naapsak acaba!
vigo:
http://www.slengpung.com/?eventid=447
Wisdom:
Arkadaslar, bunu yazmak istemiyordum (laf ola beri gele gibi olmasin diye) ama partiye gelemedigim icin uzgunum. Ozellikle de disardan bile olsa bir SID yapip gonderemedigim icin ayrica uzgunum.
Sarajevo'dan selamlar...
oxzy:
...gecikmiş reaction..
Katıldığım ilk partynin tam bi oldschol havasında geçmesi benim için bi şanstı, ama muhabbete katılıp, partinin zevkini çıkarmak yerine oturup demo bitirmeye kasmakla hıyarlık ettim =(. Demekki neymiş, ödev son ana bırakılmaz :P . Genede her yerimden kalktığımda yeni insanlarla tanıştım. Çok mesudum =)
[BAkkada'ya not] : Abi seni hemen ertesi gün msn'e ekledim. kabul etmeni bekliyorum. Bugün bana verdiğin iki adrese de mail attım ama ikisine geri döndü =( bide sen denesene mail atmayı. Ben beremedim. Ama sakın vazgeçtiğimi sanma (Profildeki grup kısmına bak ;)
Hydrogen : Hala Nightshift'i kaçırmanın acısını yaşarken, oraganizatörlerinden biriyle karşılaşaşınca "Allah'ım bu bi işaret" dedim kendi kendime. Nightloard'la bana scene e girmek için verdiğiniz tüm gazlar için teşekkür ederim.
NightLord : Ofiste o kadar scene muhabbeti ettikten sonra seni ve neşeli tavırlarını partidede görmek isterdim. ınşallah başka bi partide görüşürüz. Amerika'ya selamlar.
Arcane : Compoyo yetişememek uğruna çevresindeki meraklı gençlere max aşkı aşılayan fedakar kişilik( hocaaam, bunu nasıl extrude ediyoz =P) ve iş arkadaşım. Ben sınıfın sıralarında uyumaya cebelleşirken gözümün önünde şişme yatağında fosur fosur uyuduğunu unuttum sanma, ayıp yaw =P
Vigo : Scene ile ilgili her yerde bu adam var(sabah 9'da geldiğimde bile oradaydı =), önemli biri galiba =)
Gnostic : Her göz göze geldiğimizde insana güven veren bakışlarından cesaret alıp soru bombardımanına tuttuğum insan. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Bakkada : Partide en çok görülen kişi diyebilirim heralde, ayrıca yeni parti arkadaşım. Nightshift 07 için şimdiden çalışmaya başladım, boş durmak yok.
Ragnor : Ya keşke demoyla uğraşmasaydım da daha çok muhabbet edebilseydik. Olsun daha çok parti var önümüzde.
Decipher : Yetenekli ve GAZ bir arkadaş. Birbirimize bi sonraki compoda kapışma sözü verdik. Görüşücez ;)
Endo : Ne kadar güler yüzlü ve muhabbetli bi insansın sen =). ılk partime girişimde seni gördüm, bundan sonra sensiz bi parti başlarsa yadırgaya bilirim. Bi sonraki partide görüşmek üzere. ( verdiğim kısa commodore 64 programming tutorial için saol ;)
Spritus: Muhabbetini kaçırdığım bi insan daha =( en yakın zaman da görüşmek dileğiyle, hayırlı teskereler =)
PE&OAS:
dün adam gibi birşeyler yazmıştım sonunda... uzun sürdü bayağı... ancak telekom sağolsun iki buçuk saat internet gelmedi, cafede olduğumdan sildim bende...kısa bir mesaj yazayım bari...
herkese çok teşekkürler, eğlenceli ve kaliteli bir parti oldu... :)
nightshift'te hatta olursa dayshift'te görüşmek üzere...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git