the scene > 7dx
7D6 DEMO PARTY - Parti sonrasi reaksiyonlar
nightlord:
@anes: inan boole yeni nesil coderlar arasinda "makefile" gibi deyimler duymak beni fazlasiyla mutlu ediyor. birileri visual studiodaki build butonunun arkasini merak etmis (hatta belki de aman allahim yoksa visual studio kullanmiyor olabilir mi) oturmus kendi makefile yazmis ne de guzel ide ve compilerdan bagimsiz hale getirmis kendini diye dinazorca bi mutluluk yasiyor bu deli gonul.
spaztica:
nightlord ne yapıp edip, görüntülerin içine sızmış, ona eywallah, da anes'in de hiç işi yok, üşenmeden bu hayaletini zapt etmiş, tutanak tutmuş, ben ona şaşarım. de get laa... işiniz mi yok?! oturun kod yazın bre deyyuslar. :P
anesthetic:
nightlord: Beni zor koşullar bu hale getirdi. Normalde notepad dahil bi çok yerde kod yazdım ama Visual Studio'yu hala her şeye tercih ederim :) (Eclipse de çok kötü değil gerçi.)
nightlord:
valla anescim yarin o zor kosullar seni otomatik olarak nightly buildleri cvsten cekip scripted bi sekilde build edip ardindan regression testleri kosturup sonuclari yine otomatik olarak developerlara mail attirmak zorunda biraktiginda makefile bilginle duruma hazir ol da sen yine visual studio kullan kod yazarken :)
spritus:
--- Alıntı yapılan: anesthetic ---decipher: Sana fucktro kodlamam lazım aslında ama şimdilik el emeği göz nuru makefile'ımı olmaz bu diyip yok ettiğin için fuckings yolluyorum.
--- Alıntı sonu ---
la nedir bu makefile davası? decipher da anes benim makefile'ımı sildi diyodu. bu sebepten ben de ikinize fucking gönderiyorum :]
--- Alıntı yapılan: anesthetic ---spritus: Fuckings to spritus. Bize "bi şey yapmadım" diyip gizlice pixel compoya katıldığı için. Haberim olsaydı benle kapışırdın. Kaç piksel lazımsa söyle, nedir yani!
--- Alıntı sonu ---
hakkaten niye söylemedim size onu :/
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git