the scene > 7dx

7D6 DEMO PARTY - Parti sonrasi reaksiyonlar

<< < (2/12) > >>

Alcofribas:

--- Alıntı yapılan: Hydrogen ---Koşuyolundan gelen nickini bilmediğim arkadaş, selamlar sana da. Çok hoş bir muhabbetti. Bir daha sefere gece de kalabilirseniz çok güzel olur.
--- Alıntı sonu ---

Eyvallah... Benim için de çok güzel ve verimli bir muhabbetti...

Gece de kalacağız ürün de çıkartacağız...Ama ne zaman onu bilemiyorum işte...

vigo:
kimler gelemedi, sayı yüksek, onlarda gelse daha çılgın olurdu
benim hatırladıklarım

1 - nightlord/glance
2 - wisdom/crescent
3 - impetigo/crescent
4 - beast/crescent
5 - mrr/bronx
6 - astron/bronx
7 - micro/bronx
8 - poison/raven
9 - ghostrider/raven
10 - anne/still psycho
11 - max/bronx
12 - antifeel
13 - mcclain/bronx
14 - crockett/bronx (adam bana bügün "abi unuttuuum yaaaaa" dedi)
15 - aegis
16 - hades

ilk aklıma gelenler

mfk:
Selamlar,

Her zaman özleyebileceğiniz bir ortam, ayrılmak istemeyeceğiniz arkadaşlar, etrafta bir sürü eğlence makinaları (C64, Amiga, PC, GP2X..), arka planda çalan sid'ler... üstelik bir lisenin laboratuvarındasınız... Yanınızda ki kim?.. Turbo'mu? Yok canım... Hmm...  sağımdaki de Vigo... Spaztico... karşımda GnoStiC... Saat gecenin 3'ü falan... Rüya görüyorum galiba... Rüya gibiydi ama gerçekti... Uyandırmayın beni! Ha bu arada Ben Fatih (mfk)...

Bu organizasyonda emeği geçen (kantinci arkadaş da dahil) herkesi kutluyorum. Organizatörlerimizin olağanüstü çabasına biraz olsun destek verebildiysek ne mutlu bize. Herkesle tanıştığıma çok memnun oldum tabiki... Muhabbetler o kadar çabuk gelişti ki parti alanını toplarken milletin suratında bir hüzün vardı. Sanki herkes birbirini kırk yıldır tanıyodu da ayrılmak zor gelmişti.

Partiye gelemeyen arkadaşlar bunu duymak pek hoşunuza gitmeyebilir ama gerçekten çok güzel bir partiyi KAÇIRDINIZ!

Bundan sonraki partilerde de hep orada olucaz ve gelemeyenleri üzmek için elimizden geleni yapıcaz. :D

emotion:
Selamlar
 Ben bi itirafta bulunmak istiyorum.
 Nightshifte suskundum, partiden sonra hic kimseyle konusmadigim icin pisman olmustum. bu partidede suskundum ve simdide daha beter pismanim. bu tuttuklugumun nedeninin kendime olan oz guvenimden kaynaklandigini gecte olsa  ve demoscene partilerinin neden yaplidigin, eglenmeden hic birseyin yaratilamayacagini anlamis bulunmaktayim. ayrica sadece resimdeki yazi kac kisinin dikkatini cekicek diye cizimine hic ozenilmemis bir resimle pixel yarismasina katilmamda pek akli selim birisinin yapicagi bir davranis degildi. bunun icinde  tum scenerlardan ozur dilerim.
 bu organizasyonu duzenliyen scenerlara ve katkida bulunan tum sponsorlara tesekkur ederim. gerci bunu orda yuzunuze karsi soylemem gerekirdi....

vigo:
emotion, kardeşim rahat ol geniş ol... hepimiz neşeli insanlarız, en önemlisi aynı kafadayız... maksat, yılda 1 kere de olsa, tüm dünya dertlerinden uzaklaşmak, kafa dağıtmak! osurmak serbest yani :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git