the scene > yabancı partiler

Breakpoint 2007 / 6-9 Nisan 2007

<< < (3/4) > >>

ref:

--- Alıntı yapılan: Dec1pher ---geçen yıl bok gibi uğraştırmışlardı bu yıl bir daha deniyorum ve bu sefer daha erken hareket edeceğim, yani kesin bir şey demiyorum ama bir aksilik olmazsa orda olacağım!
--- Alıntı sonu ---

Arkadaşlar, breakpoint'in organizatörlerine ulaşırsanız size bir yazılı davetiye gönderebilirler. Bu davetiye hiçbir şeyi kapsamıyor ama yine de konsolosluğa niyetinizi belli ediyorsunuz. Konsolosluklara bu davetiye ile başvurursanız vize probleminiz çıkmaz.

Berlin film festivaline bu yolla gitmiştim, çünkü genelde askerlik yapmamış türklere çıkış zor oluyor. Eğer henüz askerlik yapmadıysanız vizeyi aldıktan sonra bir emniyet müdürlüğüne gidip GBT araştırması da yapın. Nolur nolmaz, bir de orda alıkonmak var.

Ücret konusuna gelince, hava alanında sevgili devletimize vereceğiniz 70$ hava parasını unutmayın derim.

Kalma konusunda, kesinlikle bir otele kapağı atın. Daha ucuza 15€ gibi hosteller de mevcut, bunlar daha öğrenci işi.

Gelince haberlerinizi bekleriz :)

coze:

--- Alıntı yapılan: ref ---
Ücret konusuna gelince, hava alanında sevgili devletimize vereceğiniz 70$ hava parasını unutmayın derim.

--- Alıntı sonu ---

abi o bu aralar dusecek 15 ytl olacak diye haberler okumustum ama isallah breakpoint'e kadar duser.

vigo:
arkadaşlar, öğrenci iseniz, okuduğunuz okuldan kağıt alıyorsunuz. akademik görevli diye... ben daha hiç ödemedim o 70 doları :)

GnoStiC:
bizden party'ye gidebilen oldu mu?

vigo:
ben gidemedim ama tüm partiyi 4 gün boyunca canlı izledim adsl kotam göçtü... herşeyi kaydettim filan...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git