the scene > demoscene
Plazma #3
spritus:
herkese selam;
daha önceden söz verdiğim gibi dergiyi partiden sonra çıkarmak için girişimleri başlatıyorum. bu sayıda co-editor olarak skate/glance bulunacak.
derginin çıkış tarihi 10 Ocak 2007 ve yazıların son teslim tarihi 5 Ocak 2007 olacak.
bu sayının özel konusu "gp2x". bu yüzden sizden ağırlıklı olarak gp2x hakkında yazılar bekliycem. bunlar tutorial, haber, review ve serbest (örn. gp2x günümüzün ideal demo platformu olabilir mi?) türde yazılar olabilir. istekli olanlar bana mail atabilirler ()
ayrıca derginin bu sayısını pc'nin yanında gp2x üzerinde de çıkarmaya karar verdik.
bunun dışında demoscene içerikli yazı, haber, tutorial, review, parti raporu göndermek isteyenler yukarda verdiğim mail yoluyla bana ulaşsınlar.
unutmayın ki bu dergi hepimizin.
skate:
Arkadaşlar, Plazma konusunda şu an için benim söyleyeceğim çok fazla birşey yok. Ben sizlerden gelen yazıları kontrol edip dergiye uygun bir formata getireceğim. Ancak benim işimi yapabilme koşulum sizlerden geçiyor. Öncelikle yazı lazım di mi ama :)
GP2X'in yanısıra 7D6 party reportlarınızı derleyip dergiye özel düzenlemenizi rica ediyorum. Yazmamış olanlar da bu vesileyle yazmış olurlar.
Ayrıca bu son günlerde tr-demoscene'deki hareketlilik de yazılarınızda size ilham verebilir diye düşünüyorum.
Haydi kolay gelsin herkese.
mfk:
Scene GP2X'e sahip çıkıyor. :) Valla askere giderken içimi çok rahatlattınız. GP2X emin ellerde.
Herkese teşekkürler!
Edit: Scene'de gerçekten belirgin bir hareketlenme var ve tam da ben giderken oluyo. Umarım geldiğimde herşey çok daha iyi olmuş olacak. :)
Hydrogen:
Ben her zaman oldugu gibi yazi gonderecegim.
skate:
--- Alıntı yapılan: Hydrogen ---Ben her zaman oldugu gibi yazi gonderecegim.
--- Alıntı sonu ---
Teşekkürler Hydrogen.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git