the scene > demoscene
Plazma #3
spritus:
plazma #2'nin outfitini kullanıcaz. tabi üzerinde biraz fixleme yaparak. her ne kadar süper bir outfit olmasa da iş görüyor bence. en azından ilk sayıdan çok daha iyi.
nightlord:
Bu arada bu basliga cevap atmadigimi, Spritus'un VIC kursuna verdigi replyda farkettim :).
Tabii ki ben de yine yari cene yari felsefe yari teknik bi yazi yazacagim. Konusu:
"yazilim gelistirme ortami: Versiyon yonetimi, Hata takibi, Test otomasyonu vs... "
skate:
--- Alıntı yapılan: nightlord ---Bu arada bu basliga cevap atmadigimi, Spritus'un VIC kursuna verdigi replyda farkettim :).
Tabii ki ben de yine yari cene yari felsefe yari teknik bi yazi yazacagim. Konusu:
"yazilim gelistirme ortami: Versiyon yonetimi, Hata takibi, Test otomasyonu vs... "
--- Alıntı sonu ---
diyorsun iyi hoş da
--- Alıntı ---derginin çıkış tarihi 10 Ocak 2007 ve yazıların son teslim tarihi 5 Ocak 2007 olacak.
--- Alıntı sonu ---
Spritus böyle ilan etmişti olayı :) Tarihlerde bir değişiklik var mı?
nightlord:
aaaaaaaaaaaa hassss
hay allah ben resmen dalmisim. simdi goruyorum. NE biliyim pztsye erteleme sansiniz var mi deadline'i
skate:
konuyla ilgili henüz spritusla görüşme şansım olmadı. millet articleları bana değil spritus'a yolladığı için ben de ondan bir açıklama bekliyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git