the scene > demoscene

Plazma #3

<< < (23/24) > >>

Ragnor:
Linux portu projesi son dakikada iptal oldu, ama isteyene plazma #2'ye ait binary'leri yollarım. Evet, ikisini birden çıkaracaktım, tahimini 5 gün sonra, plazma #2 hazır #3 ise asla hazır olması gereken seviyede olamayacağı için hiç olmayacak.

ref:
aynı sorun bende de var.. Yapılandırma hatası.

Sorunun etrafından dolaşacak bir yöntem var mı yoksa virtual PC mi kurucaz?

Bu arada Gnostic, kapak süper olmuş, kıçtan çıkan kanatlardan daha orjinal bişey düşünemiyorum. Hanıma selamlar :)

edit: Temiz bir windoz SP2'deyim şuanda, üzerinde virus checker vs. yok. Sadece premiere pro ve DVStorm2 Driverları kurulu.

Eksik bir DLL ya da framework falan bişey mi var acaba? Depends'le bakıp rapor ederim.

rapor:
Dependancy Walker'a göre Visual C 8 kütüphanelerini istiyor (msvcr80.dll, msvcp80.dll), bu durumda dot net framework kurmamızı bekliyor olabilir. Ayrıca dependancies arasında Microsoft Java kütüphanesi (msjava.dll) var. Dosyaları tek tek eklemek ve register etmek işe yaramıyor. Halen çalıştırabilmiş değilim. VirtualPC kurup üzerine dotnet kurup denerim bir ara...

Decipher:
Yalnız Dependancy Walker yanlışlarda sanki :). Hayatımda .NET kullanmamış ve .NET'den nefret eden, Java'dan da oldukça iğrenen biri olarak Dependancy Walker'ın bu yaptığına ne diyeceğimi bilemiyorum :). Ama muhtemelen chain reaction sonucunda oluşmuş bir hededir. A.dll B.dll'i ister B.dll C.dll'i ister vs vs

ref:
decipher, bana da öyle geldi, eve gidince çalıştı, ama evde ne dotnet kurulu ne msjava. ama VS6, DX9SDK falan kurulu.

Garip bişey çözemedim. Standart windowsta çalışmıyor ama... Bir nevi koruma gibi olmuş, vasıfsız elemanlar okumasın, developler'lar okuyabilir :)

skate:
Ulan bi baktım çevremde Visual Studio v.s. kurulu olmayan makine yok Neyse şu satışçıların PClerinde falan test ederim bir ara. ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git