the scene > demoscene

Plazma #3

<< < (4/24) > >>

spritus:
tamam abi sorun değil. deadline pazartesi olsun. yeterki sen yazı gönder :]

--- Alıntı yapılan: nightlord ---aaaaaaaaaaaa hassss

hay allah ben resmen dalmisim. simdi goruyorum. NE biliyim pztsye erteleme sansiniz var mi deadline'i
--- Alıntı sonu ---

nightlord:
saolasın spritus (ve skate) mutlaka göndereceğim

skate:
Arkadaşlar hazır süre aczık uzatıldı, lütfen emir akaydin com adresine herkes aklına gelen her tür konuda tips&tricks olabilecek kısa kısa yazılar göndersin. Örnekler:

* Visual Basic 6.0'da normalde buttonlarda imageler yazının yanında gösterilemez ama

...................
...................

bu şekilde bu iş yapılabilir.

* PHP normalde genellikle database tabanlı v.s. kullanılır ancak PHP'yi gerektiğinde ..................... şeklinde TCP/IP server olarak kullanmak ve port dinlemek, veri göndermek mümkündür.

* Photoshop'da normalde ................. filitresi yoktur ama ................. filitreleri bir arada kullanılarak bu efekt elde edilebilir.

* Maxscript öğrenmenize yardımcı olacak birkaç trick. 3dsmax'in tüm actionları maxscript olarak kaydedbildiğini biliyor muydunuz? v.s.

* DMC Player aslında hedeyi çok güzel yapamasa da hödö sayesinde istenilene yakın bir enstruman elde edilebilir.

* Commodore 64'de ?""+-0 'ın basic'i crash ettiğini biliyor muydunuz?

v.s. v.s. bu tür aklınıza gelen şeyleri yazıp bana yollayın, ben derleyeceğim.

tekrar ediyorum. mail adresim emir akaydin com :)

Ragnor:
Aslında cevabı biliyorum ama sormadan edemeyeceğim...

Spritus abi bi mucize oldu mu? Keyifle okuyabilecekmiyim Plazma#3'ü bugün?

spritus:
maalesef hayır cevabını vermek zorundayım.
bana ulaşan yazı sayısı sadece 2. o da nightlord ve senin yazın.
plazma olayı bitmiştir arkadaşlar (en azından benim için). devam ettirmek isteyen varsa buyursun. zaten askerlik de yaklaşıyor artık ilgilenemem..

--- Alıntı yapılan: Ragnor ---Aslında cevabı biliyorum ama sormadan edemeyeceğim...

Spritus abi bi mucize oldu mu? Keyifle okuyabilecekmiyim Plazma#3'ü bugün?
--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git