the scene > demoscene
Plazma #3
Ragnor:
Mecburi bir değişikliğe gidiyorum. Yeni deadline 25'i, yani 5 gün sonra. Ve dergi ayın 1'inde çıkacak 1 şubat yani. Beyler yaymayın bu seferde yollayın şu yazıları...
skate:
Ben de herhalde ben cenabettim diyordum. Yok benim haricimde herkes cenabetmiş :) Yazısını yollamayan Vigo+Turbo+Skate kilosuna gelsin, mezar taşına Guiness harfleri kazınsın emi.
nightlord:
7d6 urunlerini review eden bir yaziyi daha yollayacagim hafta sonu bitmeden
Ragnor:
Plazma yazılarını hala göndermemiş olanlar, yazı gönderipte başka yazılarda yollamak isteyenler, yarın SON GÜN. elinizi çabuk tutun.
skate:
Bu arada ben 4. yazımı da yolladım bilesiniz. "Yarına kadar ne yazabilirim kü?" diyenlere yol gösteriim. Ben bir saat kadar vakit ayırıp 6 tane ipucu barındıran bir yazı yazdım (PHP ve Javascript). Size de birer saatinizi ayırıp random faydalı ipuçları verebileceğinizi düşündüğünüz konularda yazılar yazarsanız benimkiyle birleştirilip uzun bir ipuçları köşesi yapabiliriz. Benim ipuçları genel olarak şahsen karşılaştığım, başkalarının da karşılaşabileceğini düşündüğüm konularda kod örnekleri de içeren, olayı kaba hatlarıyla anlatan bir formatta.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git