the scene > demoscene

Plazma #3

<< < (18/24) > >>

skate:
şimdi farkettim, koala ve advanced art studio grafik modlarından bahsettiğim tutorialın örnekleri derginin paketine eklenmemiş. Ben buraya ekliyorum ilgilenenler için.

(bkz: hata)(bkz: kadı kızı)

Böyle de iğrenç sözlük espirisi yaparım işte ;)

Decipher:
skate'e burayı ekşisözlük yaptığı için en içten sevgilerimi yolluyorum... bununla beraber outfit'deki gelişmeler gözümden kaçmamış demişsin de valla hangi gelişmeler onlar? hayır söylesene ben de merak ettim :)

endo:
elinize saglik, emegi gecen herkese saygi ve tesekkurler!

skate:
tabi sevgili decipher kardeşimiz bir coder olarak outfiti yalnızca codedan ibaret düşündüğü için "grafikler", "okunabilirlik artışı", "alt menüdeki hoş animasyon", "menü başlıkları ve mouseover textlerinin düzgün bir çerçevede gösterilmesi" gibi noktaları hiçe sayabiliyor. Olsun, O'nu da böyle kabul etmek lazım ;)

Ragnor:
Skate abi, o dosyaların eklenmemesi tamamen benim hıyarlığım. Çok çok özür diliyorum, akşama eve gidince ilk işim düzeltmek olacak bunu. Kusura bakmayın tekrar... Outfit'teki gelişmeler için sırasıyla arayüz grafikleri ve fikri için spritus'a, kodlaması için decipher ve markov'a, okunabilirlik artışı için ( e bişey yapmadık ki bunun için? :))... teşekkür ediniz. Hatta spritus'a iki kez teşekkür ediniz, çünkü diğer teşekkür konusunun gerçekleşmesinide o sağladı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git