the scene > demoscene
Plazma #3
GnoStiC:
emegi gecen herkesin ellerine saglik..
plazma 3 konusu benim acimdan utanc verici bir ani olarak kalacak keza isyerinin yogunlugu nedeniyle yazilarim gecikti, bir kismini hic gonderemedim, gonderdigim bir tanesi de yarimdi (kim tamamladi ise burdan ilgili kisiye tesekkur ediyorum)
ve extra olarak ragnor'u tebrik ediyorum. hic usanmadan mail atip yazilari sordu ve benim gibi yazarlara ragmen belirttigi tarihte cikartti..
vigo:
3.sayı olarak biraz daha iyileşmeler var, ama ilk BUG, açtım dergiyi, creditz e tıkladım ve dergi kapandı.. exit() oldu...
font sorunu ve page down ( yani page page aşşa inme, satır satır diiiil ) da olursa dahada düzgün olur.
elinize sağlık, ama 4.cü sayıda daha başarışı bi dergi bekliyorum, out fit açısından... içerik 10 numara!
stranger:
Dergi cok ho$ olmu$. Icerikte bence yeterLi olmu$. Benim makinede de sorunsuz caLI$tI. (xp-sp2)Daha ne? olsun ,) Bu arada Glance elemanLarI bayagI gezmi$ yahu. Parti raporunu okurken hatun geldi. Tamda X-Party'nin supriz etkinligine goz atIyordum. Sonraa.. Nightshift'te oyLe bir etkinLigin oLmayacagIna dair bilgi vermek durumunda kaLdIm tabii :)
GnoStiC:
sabah desktop pc ile bakmistim, sorun yoktu. (winxp pro sp1)
simdi notebook'ta okuyayim dedim (winxp pro sp2) hata verdi..
"this application has failed to start because the application configuration is incorrect. bla bla.."
sorun isletim sistemi ile alakali degil sanirim, kurulu olan seylerle alakali olabilir?
skate:
Benim evdeki bug da çok abzürt. Windowed mode seçsem de full screen çalışıyor. Ama şirkette yok böyle bişi. Anlamadım gitti. Mantık olarak çok saçma bir bug.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git