the scene > demoscene
Scenek - Türk Scene Portalı
skate:
Bu erken yayınlanmış bir previewdır. Aslında bu siteyi "pat" diye tepeden düşürmeyi hedeflemiştim ama anlaşılan Türk scenerların bu siteyi görmeye ihtiyacı var.
Tasarım konusunda yapılacak tüm yorumlara bu aşamada kapalıyım. Bu pouet değil csdb değil cart diil curt diil. Bu bir database sitesi.
http://www.scenek.net
Sitenin bilinen güvenlik açıkları olduğu için şimdilik kimseye account veremiyorum. Ama kısa sürede tüm Türk scenerlar bir scenek accountuna sahip olacak.
ıçerik olarak veritabanı henüz oldukça boş. Benimle ilişkili şeyleri arayacak olursanız (Skate, Glance, 7DX, Living v.s.) bulabilirsiniz. Elbette ki kobay olarak kendimi kullandım ;)
Bu sitenin en büyük özelliği hem tüm platformları içermesi hem de product-scener ilişkisinin bulunması. Bu sayede her scener kendine ait tüm scene tarihçesini bu siteden takip edebilecek.
Hepsi bu mu? Hayır bir kısmı hala sürpriz. Özellikle bir tanesi var ki Spaztica'da saklı. O da yakında patlatır bombayı. Spazla iş birliği içersinde yapıyoruz bu projeleri.
GnoStiC:
supersiniz abi, bitmemis ve surprizsiz haliyle bile cok begendim.. ellerinize/code'lariniza saglik..
tahmini bir acilis tarihi belli mi?
Bakkada:
Ellerinize saglik arkadaslar super bir site olmus
Spaz'in bombasini da acaip merak edioyorum su an kudurdum...
skate:
Arkadaşlar açılış tarihi kasım sonuydu. Yani kaçırdım deadline'ı. Sizlere official olarak duyurmadığım için elbette ki bu kendi kendime verdiğim bir söz niteliğindeydi. Ama yine de 7d6'da sizlere sürpriz yapamamış olmak beni üzdü. şimdi yayınlama sebebim de sizlerin baskılarıyla kısa sürede bitirmeme vesile olmasını dilemem biraz da :) Ocak ayına kadar inanılmaz bir yoğunluğum var. Ocak başlarında site tam anlamıyla devreye girecektir.
spaztica:
ocak başını iple çekeceğiz o zaman HER ıKı PROJE ıÇıN DE...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git