the scene > demoscene

Scenek - Türk Scene Portalı

<< < (4/9) > >>

nightlord:
Bu super bir haber, oncelikle database bolumu aktif hale gelirse hemen db'ye datalari girmeye baslariz zaten. Super super super olur. Sonra ek featurelarin eklenmesi olayina dair zaten Skate DB interface'ini saglayacagini soylemisti, (ki bence bu harikulade bir fikir). Oradan isteyen herkes istedigi caf cafli queryleri, super data mining eklentilerini vs. catir catir gelistirip buyutebilir...

boole ne biliyim biri kalkip yillara gore scener ve urun sayilari grafigini boole flash/silverlight tarzi guzel yanar doner interfacelerle grafiklese mesela ne kadar guzel olur :)

vigo:
@nightlord : ne silverlight mı? bro harbiden iyi işliyorlar seni microsoftda... hani seni linux kullanırken görmesem harbiden yicem yani :) :) :) yakında "abi google eskiden iyiydi, live harbiden süper" dicen gibi hissediyorum... aha aha ahhaa a haa h ahah...

skate:
@Decipher: planladığım sistem şöyle işleyecek. sitenin tüm kodları ve veritabanı sizlere açık olacak. ancak orjinal siteye access olmayacak. bu tamamen sitenin güvenliği için. başka bir hosting üzerinde, dilerseniz kendi localinizide development'ı gerçekleştireceksiniz. sonra test sitesi güncellenecek ve tüm ekip siteyi bir dürttükten sonra sorun görmezsek update official kabul edilecek ve bir sonraki güncelleme de orjinal siteye aktarılacak.

Uygun mudur?

@nightlord: oluşturacağım bazı php interfaceleri ile veritabanı belirli limitler dahilinde public olarak sorgulanabilecek ve XML sonuç döndürecek. XML'i evir çevir oyna, sana kalmış. :) Ayrıca RSS desteği de olacak sitenin benzer bir biçimde.

@vigo: silverlight'ın şu anki haline bakıp aldanma derim. ben ümitliyim o projeden.

nightlord:
@vigo: abi islenmekle bi alakasi yok. bi tek silverlight demedim. flash da dedim. yani php'nin http'nin otesinde guzel yanarli donerli seyler yapilabilir manasinda soyledim.

bana zaten uzak boyle sanal platform client vs olaylari :)

linux'u da hala evde bi p3 server'im var onda kullaniyorum :)

silverlight'in ne kadar iyi ne kadar kotu oldugu hakkinda da hic bir fikrim yok. sadece WPF'in alt kumesi oldugunu biliyorum. Onun arkasinda da Microsoft'un en saglam divisionlarindan biri var (devdiv). Ilk versiyonda tutturamadiklarini ikinci de ucuncu de mutlaka tuttururlar.

Bana garip gelen bi olay (vigo bunu sana soylemiyorum abi genel gozlem), insanlar Microsoft'a tekel oldugu icin kiziyor ama MS baska birisinin tekel oldugu sektore girip ikinci bir urun cikarinca herkes obur firmayi tutuyor :) Yani MS tekel olmasin ama Google search'te, Adobe web clientda, Sony oyun konsollarinda tekel olsun... Bu mudur :)

Decipher:
@Skate: Gayet super, [pouet]Kong Gustav approves of this production![/pouet]
Oeh baya da bir pouet geyigi cevirmeye basladim buralarda, yanlislardayim.

@Genel
Bakin millet ne guzel gazi almisiz gidiyoruz di mi? Portalimiz da geliyormus, ooh kebab. Esas simdi yilmadan ilerlemeye calismak lazim :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git