the scene > demoscene
Scenek - Türk Scene Portalı
vigo:
@skate : microsoft'la gram işim olmaz... yaşasın macos, yaşasın gentoo, yaşasın debian... macos da öyle süper bi sid player varki ah ahh..
@nightlord : beni kandıramazsın bro ha aha ahahahaah seni kızdırmak içn şaka yapıyorum olm. kesin yediğiniz yemeklere ( ms'da yemekhanede ) bişi katıyolardır ahah ahahahhaahaaah :) :) :):) :)
drey:
--- Alıntı yapılan: vigo;18426 ---macos da öyle süper bi sid player varki ah ahh..
--- Alıntı sonu ---
@vigo: Abi ben bitane kullaniyorum SIDPLAY diye ama o mudur senin de bahsettigin?
skate:
her ne kadar MacOS'daki kadar süper olmasa da ben zavallı Commodore 64'ümde yazdığım gariban interrupt rutiniyle, 1084 monitörün oksitlenmiş volume düğmesinin temassızlıklarının eşliğinde, paslanmış speakerdan dinliyorum sidleri. en iyisi ben de MacOS'a geçiim, gerçek (!) sid keyfine variim.
vigo:
edit: post deleted
endo:
@vigo: macos'da uae nasil calisiyor? yani muhtemelen cok iyi performans veriyordur diye soruyorum, oyle mi gercekten?
hmm.. gerci artik powerpc islemci kullaniyor, 68000'li mac kullanan var mi?
hatirlarsiniz bir ara 040'li bir amigada macos emulasyonu gercek macos'tan daha hizli calisiyordu ilginc bir sekilde.
macos uzerinde emulasyon hakkinda ufak bir yazi plazmada guzel dururdu :T
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git