the scene > demoscene
scene portal ihtiyaclari
skate:
Bugün tozlu harddisklerden (olmadı tam, neyse) scenek projesini dirilttim ve yeniden ulaşılabilir hale getirdim.
http://www.scenek.net/
En kısa zamanda eksiklerini tamamlayıp, sisteme login olup content girebileceğiniz hale getiricem. Aslında o bölümler de bitmeye çok yakın. Umarım birkaç güne beta versiyonu deneme şansınız olur.
endo:
Eline saglik Skate, gayet kullanisli olacak bittiginde.
Benim yukarida tartisilan konuda, 1-2 sene once soyle bir planim vardi, hatta Nightlord'a bahsetmistim. Plazma dergisinde yayinlanan yazilardan olusan bir wiki. Altinda comment girilebilecek, baglantili konularin birbirine linklendigi vb. plazma-wiki.org gibi de bir isim dusunmustum, hatta ilk sayilardan birini kismen wiki formatina getirmistim.
Onceki postlarda da soylendigi gibi biri digerinin yerine gecmeyecek. Ama yerine gore hepsi farkli ihtiyaclari giderecek seyler. Plazma'nin her zaman bir dergi olarak kalmasini isterim. Ek olarak bir blog guzel olur (plazma'daki yazilar hakkinda konusmak ve yorum yazmak icin veya farkli bir content icin). Ve C64, Amiga, PC uzerine ozellikle kod ama genel olarak scene hakkinda bir wiki (ornegin timanthes'in kullanimi, JCH muzik editoru hk. yazi vs. gibi) olmasini da cok isterim.
Ek olarak, Plazma dergisinin en az 2 editoru olmasi gerektigini dusunuyorum. Aksi halde gecikme kacinilmaz olur.
gibraltar:
Yazıların Wiki tarzı bir araçla, okunaklı fontlarla, kategorilere ayrılmış bir biçimde sunulması. Yazıyı okuyan vatandaşın yorum yapabilmesine izin verilmesi, her yazının PDF olarak indirebilmesi güzel olurdu.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git