the scene > demoscene
scenek ve yabancı scene bağlantısı
skate:
Evet evet güzel ve benim açımdan oldukça faydalı gidiyor arkadaşlar. Yorumlara devam lütfen... Kendi başıma haftalardır düşündüğüm konuları hep beraber birkaç günde oturtup karara bağlayabiliriz.
Ragnor:
Bende isim olarak eklenip yabancı sitelere linki olmasından yanayım ama mesela yabancı bir scener türk partilerine oldukça fazla katılım göstermiş, scenek'teki içeriği oldukça geniş olmuş, işte bence o zaman kendine ait bir kaydı olsun diyeceğim. Ha tabi bu diğer aktiviteleride eklenince oldukça artacak bir iş yükü getirir o yüzden sadece link vermek daha hesaplı ve kullanışlı duruyor.
spritus:
açıkçası bu portalı türk scene'ine ait olacak ve içeriği tamamen türkçe olacak diye düşünüyordum. yabancıların bu database'de neden istendiğini anlamıyorum. zaten onlar için pouet, ojuice, scene.org gibi siteler var. eğer türk gruplarında bulunan yabancılar veya türk partilerine gönderilmiş yabancı ürünler içinse bu haklı bir istek olabilir ama bunun dışında saçma ve bu konuyu karmaşıklaştıracak bir durum olarak görüyorum.
skate:
@spritus: elbette ki türk ürünleriyle partileriyle gruplarıyla v.s. ilişkili yabancılardan bahsediyoruz. yoksa "yabancı scenerları da kapsayan, hatta hatta ingilizce arayüzü olan" bir portal söz konusu değil. Amaç da party results, member list gibi davalarda eksik gedik kalmasın mantığı.
spritus:
ha sorun yok öyleyse
--- Alıntı yapılan: skate ---@spritus: elbette ki türk ürünleriyle partileriyle gruplarıyla v.s. ilişkili yabancılardan bahsediyoruz. yoksa "yabancı scenerları da kapsayan, hatta hatta ingilizce arayüzü olan" bir portal söz konusu değil. Amaç da party results, member list gibi davalarda eksik gedik kalmasın mantığı.
--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git