the scene > demoscene
Pilgrimage 2004 Demo Party
skate:
ABD'de bu yıl ikincisi düzenlenen "Pilgrimage 2004" partysinin sonuçları yayınlandı. 100'ü aşkın kişi katılmış partye. Henüz stuffları inceleyecek vakit bulamadım ben de.
ftp://ftp.scene.org/pub/parties/2004/pilgrimage04/
skate:
Birinci olan demo henüz yayınlanmamış. 8 demodan 5 tanesi yayınlanmış henüz. Ancak "misc" klasöründeki invitation introyu indirin. Birinciyi bilmem ama geri kalanlarının hepsinden iyi walla. Efekt sayısına dikkatinizi çekerim :)
spritus:
woouww! invitation intro muthi$.. yani 3d ve 2d ancak bu kadar guzel harmanlanabilir. second reality'deki spaceship ayrIntIsI guzel mesaj vermi$..
skate:
Katılıyorum Spritus. Ama Assembly 2004'deki Obsoleet'deki 3d 2d kullanımı komposizyonla birleşince çok daha sıkı olmuştu bence :)
P.S: Ben de fanı oldum demonun anasını satiim orda burda övüp duruyorum. Paramı yedirdiler bana nedir anlamadım ki. Du bakiiim... Yooo, hala meteliksizim... :lol:
spritus:
ahahha.. yapilmi$ guzel bir$eyi takdir etmek gayet normal. hatta boyle guzel bir demoyu seyrettikleri icin bizim para odememiz gerekir. neyseki bedava :P
bu arada sadece 2ndreality demosu degil, heaven7/excess, cyboman2/komplex gibi guzide demolardan da alintilar var.. ho$
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git