the scene > nightshift

NIGHTSHIFT'07 sitesi yayına basladı....!!!!

<< < (7/9) > >>

nightlord:
super olmus hemen register oldum :)

skate:
Gecikme için kusura bakmayın, dalgınlığıma gelmiş. 7DX Party sitesine Nightshift bannerı eklenmiştir :)

jimqode:
banner'i planetretro.org'a da koydum. az buz ziyaretcisi yok noolur noolmaz :)

skate:
Arkadaşlar, partiye henüz 2 ay var ancak yine de reklam yapmak için erken sayılmaz. Bannerların haricinde IRC kanallarından v.s. de reklam yapmak lazım. Henüz hiç yabancı registration olmamış. Herkes yabancı scener arkadaşlarını özel olarak davet etsin lütfen.

skate:
Partiye tam 1.5 ay zaman kaldı. şu sıralar partinin reklamını yapmak için en ideal zamanlar. Ne insanlar "aaa, keşke daha önce duysaydım giderdim" diyebilirler, ne de unuturlar tarihi. Ben 7DX sitesine kayıt olmuş kişilere duyuru yaptım. Bunun haricinde ıstanbul Üniversitesi gibi bağlantım olan kurumlarda da yayıyorum siteyi, mailing listlerine mesaj atıyorum v.s. Yakın zaman içersinde de Vigo'nun başına ekşiicem afişler için ve asabildiğim her yere asıcam, astırıcam.

Unutmayın ki ben bu organizasyonda yer almıyorum. Dışardan destek veriyorum. Benim gibi sizlerden de destek verenler çıkarsa, yerli yabancı arkadaşlarını partiye davet eden olursa ve bunların sonucunda bu parti 200 kişiyi geçerse, bundan sonra Türkiye'de çok farklı tipte partiler göreceğinizden emin olabilirsiniz. Herkesi Nightshift'e destek olmaya davet ediyorum.

şu an için en önemli olay http://www.nightshiftparty.net sitesine olabildiğince çok kişinin kayıt olmasını sağlamak. şu anda olması gerekenin çok altında. Partiye kadar bu liste 200'ü vurmalı, hatta geçmeli.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git