the scene > demoscene

Welcome 2007 intro

<< < (4/6) > >>

spritus:
@spaztica,nightlord,hydrogen,aynur : çok saolun varolun. beğendiğinize çok memnun oldum :]

@skate : bu voxelde texture kaplamak yerine heightmapi voxel'in üzerinde x yönünde 20 pixel kaydırarak fake bir gölge/ışık efekti yapmaya çalıştım. sanırım fena olmadı :]

oxzy:
Çok sevimli olmuş yaaa :p eline sağlık. Gp2X e böyle çalışmalar çıkması ( hele tanıdıklardan ) çok güzel.
Ama kıskandım valla:D. Ben alalı 5 ay oldu daha sadece wireframe küp çevirdim. Ayıp bana, ayıp...:rolleyes:

skate:
@oxzy: Olsun kardeşim, en azından framework'ün başlangıç aşamasında hazır demektir. Senden de bekliyoruz cici introlar, megademolar falan ;)

Bakkada:

--- Alıntı yapılan: oxzy ---Çok sevimli olmuş yaaa :p eline sağlık. Gp2X e böyle çalışmalar çıkması ( hele tanıdıklardan ) çok güzel.
Ama kıskandım valla:D. Ben alalı 5 ay oldu daha sadece wireframe küp çevirdim. Ayıp bana, ayıp...:rolleyes:
--- Alıntı sonu ---

Biz neler yapicas o  kuplerle sen bozma moralini :)

spritus:
tnx oxzy.. senin intronu da (ya da demonu) bekliyoruz. hadi bakalım hard working. :]

bu arada source'ta bulunan makefile'lardaki bazı saçmalıkları düzelttim. bana küfür etmemeniz açısından duyurulur :D

--- Alıntı yapılan: oxzy ---Çok sevimli olmuş yaaa :p eline sağlık. Gp2X e böyle çalışmalar çıkması ( hele tanıdıklardan ) çok güzel.
--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git