Selam arkadaslar,
3 gun gecikme ile de olsa VIC kursunun ilk bolumunu tamamladim. Goreceginiz gibi hayli buyuk bir bolum oldu. VIC ve 6510'un etkilesimlerinin anlatildigi bu ilk bolum yenilere faydali olacagi gibi zaten bir miktar VIC kodlamayi bilen insanlarin da bilgilerinde bosluklari doldurabilir diye umuyorum. (mesela ben uzun yillar neden irq rutini icinde inc $d019 yaptigimi bilmeden kullanirdim)
http://www.nightnetwork.org/files/VIC_RELEASE_0-4-0.zip Yalniz sunu itiraf etmeliyim ki bugune kadar yazdigim butun tutorialler icinde acik ara en zevklisi bu oldu. Bu kursu takip edenlerin cok hizli sekilde cok guzel ve zevkli seyler yapacagini dusunuyorum. umarim oyle olur. Bugune kadar disini sikip da yazdigim kurslari takip edenler, gercekten bunun meyvesini simdi yiyecekler.
hatta bi sonraki bolumun ornek kodlarini yazarken oyle hosuma giden seyler ciktiki dun gece oturup bi saat ornek raster efektlerini izledim
henuz butun formatlama hazir degil o yuzden preview olarak koyuyorum (normal web sayfama post etmedim henuz). indirdiginiz zip dosyasinda rtf olarak tutorial dosyasi ve vic_gra01.png diye de tutorialde Sekil1 olarak refer edilen sekil var. ayrica vic tutorial adli klasorun altinda ornek kodlar var. Bu bolumdeki kodlarin bi bolumu kursun bi sonraki bolumunde aciklanacak. Ama teaser olarak koymayi uygun buldum
Nightnetwork'e post etmemis olmamin bir sebebi daha var. O da surpriz olsun... Bir kac gun icinde....
Buyrun afiyetle yiyin