vic kursunu versiyonlamaya basladim. su an VIC_RELEASE_0-3-1.zip olarak son versiyonu yayinliyorum. Versiyon numaralama tahmin edeceginiz uzere 2. basamakt yeni bolum eklendikce bir artarken, en kucuk basamakta ise kucuk duzeltmeler oldugunda bir artacak. su an 3.bolumden sonra ortaya cikan bazi syntax duzeltmeleri ve ornek programlardan birindeki bir bugin temizlenmis oldugu 0.3.1 versiyonu geliyor.
ayrica klasor yapisina birkac yeni dosya eklendi, eksik olan screenshotlar tamamlandi. yeni eklenen dosyalar (zip_deploy.pl ve makefile'lar) benim yeni versiyonlari otomatik deploy etmeme yariyor. Okuyucu acisindan cok onemli degil. Ayrica yine yapilan istek ve uzerinde calisilan duzeltmelerin oldugu yine otomatik uretilen change_log dosyasi her yeni versiyonda olacak.
Bu topicin basindaki ilk linki de degistiriyorum.
Ayrica kurla ilgili elestri, duzeltme ve isteklerinizin hepsini hata takip sistemine giriyorum ve hepsini yavas yavas hallediyorum. Bu yuzden istek ve duzeltmelerinizi bana iletmeye devam etmeniz cok degerli.
aslinda hata takip sistemini webe acmam mumkun olabilir ilerde, fakat su an statik ip'm olmadigi icin bunu yapmiyorum (aslinda aklimda biraz pis bi hack var ama bakalim). o zaman direk webden bug iletebileceksiniz
simdilik bu kadar. su an ilk 3 bolumde bildigim bir hata yok. eger 4. bolumu yazana kadar yeni hata bulunmazsa 0.4.0 versiyonunda gorusuruz. ;P