the scene > demoscene
Un official WORLD CHARTS #1 sonuçları
vigo:
"deviance demo" yalan oldu... 400 kişiye yakın vote yapıldı siteye (worldcharts.untergrund.net) en azından sizlere sonuçları bildiirim dedim...
zaten derginin çıkacaı filanda yok... aman bular gizli bilgi, sağda solda sölemeyin....
skate:
Bu ne biçim sonuçlar be. Hileli olm bunlar. Türkler domine etmiş olayı. ıyi ki yayınlanmamış bunlar, Polonya scene'ine dönerdik walla. :)
Ragnor:
Süpermiş, ama şunu anladım ki gelecekte yapılacak her türlü chartta türk scener'ları üst sıralara kolayca taşıyabiliriz. Biz Türklerin başarıyla yaptığı şeylerin başında geliyor bu web üzerinden oy verme, destekleme vs. olayı. Tek gereken listeye girebilecek seviyede güzel productlar. Sonra liste başı oluruz biz ve yabancılar konuşmaya başlar kim bu adamlar diye :).
vigo:
walla kanka, domine filan yok... aynen şekildeki gibi... bu şunun ispatı, dur hatta bizden kaç kişi vote atmış ona bakiim..
kris/rebels
mrr/BRONX
tesla/Resident
Anesthetic/Resident^Deviance
puNky/NakedHamsterz
Decipher/Resident
aegis^ascraeus
ragnor
Chenmy1/MOS
Skate/Glance
Nightlord/GLANCE
MGzzY/NakedHamstersz
spritus/resident
vigo
Hydrogen/Glance
peandoas/resident
16 kişi...
eğer 16 kişi ile 300-400 kişiyi domine ettiysek, harbiden 1 türk dünyaya bedele bende inanıcam
skate:
bu arada ben de Türklere belki de hak etmedikleri pozisyonlarda duygusal olarak oy vermişimdir. Ama kesinlikle bokunu çıkarmadım olayın. Bir iki istisnası vardır. Mesela ben Turbo'ya Amiga grafikerleri arasında 1. sırada yer verdiysem (hatırlamıyorum tam olarak nasıl oyladığımı), bence gerçekten öyle olduğu içindir v.s.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git