the scene > demoscene
2007 için planlarınız nedir?
skate:
Elbette ki buraya sürpriz olacak detayları yazmanızı istemiyorum ancak kimler bu sene neler yapmayı planlıyor merak ediyorum. Ben az sonra kendi planlarımı aşağıda yazacağım. Sizlerden de bir söz niteliğinde olmasa da planlarınızda yer alan projelerinizi yazmanızı rica ediyorum.
Seneye 64b PC introsuyla giriş yaptım. Hani "ufak ufak başlamak" diye bir tabir vardır ya. Aynen öyle oldu :) Ama bu sene için sıradaki planlarım o kadar da ufak değil
o 2 Commodore 64 demosu
X 1 Commodore 64 oyunu (http://noname.c64.org/csdb/release/?id=45839)
o 1 PC demosu
X 1 PC 256b (sırf Gnostic'in hatrına ;))
o Scenek sitesini açmak
X 7D7 organizasyonu
Bu kadar şeyi sıfırdan yapmak benim yoğunluğumdaki bir insan için süre her ne kadar "1 sene" olsa da biraz zor aslında. Ama itiraf etmem gerekirki bunların birçoğu 2006'da başlamış hatta 2006 bitmiş olması gereken projeler olduğu için büyük olasılıkla 2007'de bitecekler. Bunları açıklama nedenim ise bir bağlayıcılığı olsun istedim. Bana "ulan 2 c64 demosu demiştin, daha ilki gelmedi" diye baskı yapın. Yapın ki 3. demoyu 2007 Aralık'ta patlatabiliim :)
Sizler de planlarınızı paylaşırsanız Tr-Scene'in 2007 potansiyelini görmüş oluruz. Daha sonra sene sonunda bakarız geçmişmiyiz, altında mı kalmışız diye.
spritus:
askere gitmeden önce bir gp2x demosu yapmak istiyorum
GnoStiC:
stranger ile yillardir (gerci gecen seneden beri :D) bir wild analog demosu planimiz var, icindeki hersey realtime (raytracing dahil).. insallah yapariz diye umut ediyorum..
Bakkada:
7D7 Organizasyonu(Nami deiger kendi kendine gelin guvey olma)
Acikogretim Kamu Yonetiminden mezun olma
MCSE,CCNA ve ECDLsertifikasi alma
1 Mega ultra hiper demo
2 Adet Supriz internet sitesi
1 adet kisa film
projelerim arasinda bi de becerebilirsem Bass Gitar calmaya baslamak istiyorum....
Cogu sceneden alakasiz ama paylasmak istedim...
esmaeild:
ben bu sene mutlaka en az 1 c64 prod. yapmak istiyorum. ne olursa.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git