@Bakkada:
Teklifin için teşekkür ederim. Demodojo güzel bir başlangıç olabilir belki ama önce biraz çalşıp kendimi geliştirmek istiyorum. Biraz zamana ihtiyacım var.
@spaztica:
Hoşbulduk. ıyi dileklerin ve önerilerin için teşekkürler. Derinlere gömdüğüm C64 ve Amiga'ları masaüstüne taşıma vakti geldi demektir. Bakalım eksiklerimiz neler? -Aslında ben de Amiga tayfasındayım; gençliğimde mod ve pixel art dallarında epey kafa yormuştum. En büyük hobim ise DiskMonPro ile NonDOS formatlı oyun disk'lerinden birşeyler rip'lemek ve becerebildiğim kadarıyla değiştirmekti. Kod yazamıyorsan yazılmışlarla idare edeceksin.
Amiga Dünyası'ndaki Assembler kursları da fazla yardımcı olmamıştı bana, çabuk pes etmiştim. BootBlock hastasıydım; oradaki kodlar daha cazip geliyordu, iki sektör'e neler sığdırılabileceğini görüp hayran kalıyordum. Neyse, fazla dağıttım.-
@skate:
Haklısın, karıştırmıyorsun. Sana da iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Umarım C64 konusunda seni bıktırmam. En çok senin ve nightlord'un başı ağrıyacaktır sanırım.
@nightlord:
Teşekkürler. Eğer becerebilirsem, C ve Assembly ile aynı anda uğraşmaya çalışacağım, olmazsa artık birini seçerim. Bu haftasonu START vermeyi planlıyorum. şans dileyin. Bu arada, yukarıdaki Nightshift logosunu görünce kendi siteme de ekledim (on beş aydır ilk article'ımı eklemiş oldum bu sayede).
@Any Admin or Mod:
Aslında buradaki post'larımı (ve ilgili cevapları) başka bir başlığa taşırsanız, forumun düzenini korumuş oluruz gibime geliyor, ama sakıncası yoksa kalabilir de.