the scene > demoscene

Beam (c64 oyunu) - Skate & Hydrogen

<< < (3/8) > >>

Hydrogen:
Selam. Guzel sozleriniz icin tesekkurler.

Anes cok dogru bir noktaya parmak bastin:) Living'in giris kismi ile Magnify muziginin bir bolumu (ortalarda) arasinda, 1'e 1 olmasa da benzerlik-gonderme var. Ama Magnify asla release olmadigi icin bu gonderme manasizlik iceriyordu bu gune kadar:)

CaiSSoN:
valla kardeşler,

elinize sağlık. Müziği çok beğendim açıkçası (Hydrogen yalarım baba), enürüm zaten şeettirmişti bana böle höö diye kalmıştım, hoşuma gitti çok. orijinalini de gördüm ama c64 versiyonu rullaz.....

tesla:
Level atlayınca, topu kaçırınca köşede oynayan animasyonlar çok hoş olmuş. Flash versiyonundan daha insaflı olmuş :) Elinize sağlık.

skate:

--- Alıntı yapılan: datura ---Emir tmm linkleri vermissin pardon :) ama elemanin sayfa acimiyor, hata veriyor walla ..neyse sonra yine bakarim.. tmm CSDb'ye bakayim ben en iyisi..
--- Alıntı sonu ---
Yok yok sayfa açılıyor da yukardaki link düzgündü. Aşağıdakini ondan kopyaladığım için "..."lı bölüm olduğu gibi gelmiş. şimdi onu da düzelttim. Burdan görebilirsin katılımcıları.

http://www.artificial-stupidity.net/gameoverview/jam.html

Magix:
Harika olmuş arkadaşlar. Tebrik ediyorum. Oyunu oynamaktan ancak cevap yazabildim. :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git