the scene > demoscene
Beam (c64 oyunu) - Skate & Hydrogen
GnoStiC:
rica ederim :)
sitede halen sizin entry gozukmuyor, bir aksilik yoktur umarim?
ve bunu adam mi sececek yoksa bir oylama sistemi olacak mi?
oylama felan olursa haber ver saldiralim :D
--- Alıntı yapılan: skate ---Teşekkürler kardeşim. Ama hakkını vermek lazım diğer oyunlardan da sağlam rakipler var. Belli ki bazı oyunlara bizim harcadığımız süre+emekten çok daha fazlası harcanmış. Bu yüzden kaybedersek de çok üzülmeyeceğim.
Bu arada önceki mesajlarda da yazmıştım, sana da teşekkür ettim notta Gnostic kardeş. Sen olmasan bırak bu oyunu yapmayı, büyük olasılıkla bihaber olacaktım bu oyundan.
--- Alıntı sonu ---
skate:
--- Alıntı yapılan: GnoStiC ---rica ederim :)
sitede halen sizin entry gozukmuyor, bir aksilik yoktur umarim?
ve bunu adam mi sececek yoksa bir oylama sistemi olacak mi?
oylama felan olursa haber ver saldiralim :D
--- Alıntı sonu ---
Tek bildiğim "Two more awesome entries are yet to be uploaded - watch this space!" lafındaki two more'dan birinin Beam olduğu. :)
Oylama olacağını sanmıyorum. Tahminen Alih seçecek. Ama olursa saldırırsanız sevirinim tabii ki :)
PE&OAS:
abu guzel bir oyun yapmi$siniz, ayrica burada ve csdb'de de gordugum uzere oyunu begenmeyen yok :) tebrikler, ellerinize saglik.
spritus:
elinize sağlık. süper olmuş. özellikle daha çok arcade makinalarındaki oyunlardan alışık olduğumuz animasyon çok hoş bir ayrıntı.
jimqode:
yahu oyun gercekten de harika olmus. bayagi zormus alisamadim henuz. ama grafikler ve oynanabilirlik harika. linuxta vice'in mouse destegi pek iyi calismadi klavyeden oynuyorum mecburen. keep up good work diyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git