the scene > nightshift
Nightshift 2007 - Invitation
Ragnor:
Ok, Vedat cinstir ve kabul ediyorum ki arada hıyarlıklarda yapar. Ama benim gördüğüm burda sadece mümkün mü demiş, bir talep olayı yok. Vigo'nun biraz ters bi zamanına denk gelmiş sanırım. Ha tavrı hatalı, en önemlisi gp2x için oyun yapıp satacağım diye ortaya çıkıyosan bi tane satın al bari be. En önce bu konuda hatalı. Ama demo karşılığı gp2x talep etmemiş, ha mümkünse demiş, gerçi orada da bi hıyarlık var ama sanırım mümkün değil cevabını alsa demosunu çekmezdi de yine de art niyetli bir yardım yapmış gibi gözüktüğü için rahatsız edici bir hareket olmuş. Neyse dediğim gibi Vedat cinstir, kolay kolayda değişeceğini sanmıyorum.
Okumaz gerçi ama anlaşılan arada bakıyor buraya, Selam Vedat, Nightshift'e bekleriz :).
vigo:
ilahi ragnor, beni yaran şey o zaten, böyle bişi düşünmek...
yani düşünki siz, CLASH olarak bana "abi biz ns07 için inv. yaptık, eğer kullanırsanız bu invi mümkünse bana bi gp2x ayarlasana"
bu olabilcek bişimi?
yada spaz desinki mesela "ya vigo, flash banner yaptım, kullanırsan ben partiye bedava girim" ... (saçma bi örnek oldu biliyorum) olayda bu örnek kadar saçma...
ben sorsam ta en başta, "inv yaparmısın".. o da bana dese "yaparım ama şu şu şartlar" bende "saol bana uymaz" derim ve olay orda kapanır...
yani amacım, burda saldırmak diil... sadece örnek olsun, scener lara yada scener olmak isteyenlere... demoscene böyle bişi diil... onun için buraya taşıdım keza konu nightshiftle ilgili... hepinizi ilgilendiren bişi bu... ns benim özel tapulu partim diil ki...
skate:
Aslında Chenmy1'in kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sadece hiçbir zaman scene'in ne demek olduğunu anlayamadı ve bundan sonra da içinde bulunduğu durum O'nu gittikçe sceneden uzaklaştıracak gibi geliyor bana. Bu scene'i bırakacağı anlamına gelmiyor tabii. Unutmayın ki EP, Wanderer gibi adamlar da scener. Bunun için Chenmy1 scener değil diyemeyiz. Ancak scene'i algılayamamış diyebiliriz. Ayrıca Türk scene'inde yalnız da sayılmaz ama diğer algılayamamışlar henüz O'nun kadar kötü pot kırmadılar sadece. Yakında 1-2 patlak daha bekliyorum ben, gayet açık söylüyorum. Nerden çıktı bu derseniz Vigo gibi foruma paste etmediğim birkaç MSN ya da benzeri private message sistemlerinin logu var diyelim ve şimdilik geçelim bu konuyu...
Olaylarla ilgili gayet nötr hislere sahibim. Ama elbette gönül isterdi ki ne koşullarda gerçekleştirdiğimizi ancak organizasyonda yer almış kişilerin anlayabileceği bu partiler çıkar kapısı olarak görülmeseydi. Bize güvenen ve destek veren sponsorların malları da hiçbir zaman o kadar ucuz değil bizim gözümüzde.
endo:
ayip etmis walla. cok hem de. kotu niyetli olmadigini dusunme egilimindeyim ama..
bi de anlamadigim sey, vigo ile gp2x'in ne alakasi var? yani vigo biri adina bi baskasindan gp2x isteyip, ondan alip ona mi verecek? robin hood gibi yani. :confused:
ek olarak vigo'ya katiliyorum, bakkada gibi 10 adam daha olsa.. tanidigim en scener scener :)
coze:
--- Alıntı yapılan: Bakkada ---Hepsini gectimde chenmy1 scene'in ne demek oldugunu hic annamamis ben ona yanarim.
--- Alıntı sonu ---
niye oyle diyosun abi, scene dedigin sey oyle vigo abiye yalakalik cekip iki bro diyip kicikirik iki kod yazdiktan sonra gp2x kapmak degil mi ? bence cok iyi anlamis oyle bisi iste scene ...
bence en aci tarafi vigo'yu hiyar yerine koymasi ki zaten vigo'nun gotunu sikiim deseydi bu kadar koymazdi demekle kastettigi bu anladigim kadariyla. neyse hayirlisi olsun diyoruz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git