the scene > nightshift

Nightshift 2007 - Invitation

<< < (5/8) > >>

Bakkada:
Hala AMD1250Mhz kullaniyorum :)
Kimi zaman 0,97MHZ :)
Tek katildigim nokta alternatif cihazlar icin biseler uretmenin pahali olabilecegi PSP,GP2X,GBA vb vb vb...

Benim scene masrafim toplantilara katildigimda yedigim ictigim o da canima deysin :)

kasa-demo:
iyi de adam demiş ki böyle bir şey yaptım ben geçen yılın hediyesini de almadım ancak bana şöyle bir şey gerekiyor imkanınız varsa gönderebilir misiniz imkanınız yoksa da önemli değil
sorun ne ki
adamın ihtiyacı varmış
sen de imkanım yok veya vermiyorum dediğin an bitmiş olay
ancak sonra da ikinci konuşmada küfürü döşemişsin dibine kadar

bak bu adamın art niyeti varsa tanıyorsan biliyorsan ayrı bilemem ben bu adamı tanımıyorum
ancak yukarıdaki msn loglarını koymuşsun hepsi kendi aleyhinde
hem yanlış anlamışsın
hem de adam konuşalım dedikçe basmışsın küfürü
ettiğin küfür de az bir küfür değil
benim bu adamda tek hoşuma gitmeyen nokta o küfürlerden sonra dahi alttan alması
açıkçası sana karşı fazla mülayim davranmış
tarafsız olarak okumaya çalıştım
beğenseniz de beğenmeseniz de benim yorumum böyle

emotion giriş ücreti 20 ytl bildiğim kadarıyla
ancak öğrenciye indirim var mı bilmiyorum

skate:
@kasa-demo: Aaah ahh kardeşim. Forumlardan falan olmuyor bu muhabbetler, gel Nightshift'de tartışalım bu tür olayları yüz yüze. O zaman tepkilerin sebebini daha iyi anlarsın.

Bu arada ben de scene'i bırakıcam artık. Benim amacım da başından beri hep bu işlerden para kazanmaktı. Game Over(view)'ın Freestyle Jam yarışmasına da sırf para ödülü olduğunu duyduğum için girmiştim. ALIH'den mail aldım, dereceye girmişim ve banka hesap bilgilerimi verdim kendisine. Para yatar yatmaz uçağım hazır bekliyor. Terkedicem bu diyarları. Meğer olay buymuş, scene'den çıkar elde etmek. Bunca yıl ben bunu kavrayamamışım salak gibi parti organize edip para kaybediyormuşum.

spaztica:
zaten partileri de aslında bizim gibi saf elemanların 3 kuruşlarını toplamak için yapıyordun di mi skate? bu alanda 5, 10, hatta 15 senelik geçmişimize rağmen sana inanıp gelip bi de sponsor hikaylerini yiyorduk. hatta hatta o ödüller de tanıdık figüranlara gidiyordur da sen onları sonra geri alıyorsundur, yastığının altında da saklıyorsundur, eminim.

evet, haklıymışsın, bu ortamlar becerini yarıştırdığın ve bunun için karşılık beklenmeyecek ortamlar değil. çatır çatır kapitalizm konuşulyor. hatta ben de vereiym birkaç bin ytl, breakpoint'ta ve diğer tüm partilerde birinci oalcak bir demo yazdırayım. sonra da ben yaptım diyerek tatmin edeyim kendimi.

var ya.... bir lamer'ın bakış açısından görmeye çalışmak bile midemi bulandırdı feci. yeni başlayan birileri varsa ve bu dediklerime inanırsa diye uyarayım; sakın ola bu dediklerime (-mize) inanıp bu şekilde yaklaşmayın scene olayına, fena çuvallar, rezil olduğunuzla kalırsınız...

kasa-demo:
skate sen de haklısın
her şey bu istekte bulunan adamın kişiliğinde bitiyor
tanımıyorum bilemem
belki vigo daha iyi tanıyordur
ancak tüm dünyada scene imparatoru dahi olsa vigo çok ağır küfür etmiş bence gerek yok

gerçi onun da hassas olduğu nokta o herhalde
benim de kızdığım nokta şu
bu yazıyı yazan önemli bir adam
ancak kimse çıkıp sen de hatalısın demezse olmaz bu iş
sizin için demiyorum
ancak yeni başlayanlar da scene ile kralcılığı karıştırırsa o da kötü
eleştiri olmazsa iş bu defa da kralcılığa dönüyor çünkü
sizin bu işte emeğiniz var o halde başta siz konuşacaksınız

geçen sene bazı teknik sorunlar oldu gelemedim ancak baktım fotoğraflara
tanışmak isteyeceğim bir sürü insan da
tanışmak istemeyeceğim en az 20 kadar gereksiz insan da gelmiş

bu başarıyı organizasyonu yapanları tebrik edelim
ancak tekrar ediyorum yanlış anlama ihtimali de var doğru da anlasa çok ağır küfür etmiş gerek yok

yalnız ben de bir noktayı atlamışım
eğer burada niyet ücret karşılığı başkası adına kod yazıp sahtekarlıksa o da gerçekten karaktersizlik örneği
dediğim gibi kişinin niyeti önemli bu durumda

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git