the scene > nightshift

Nightshift 2007 - Invitation

<< < (8/8)

spritus:
budur.....

--- Alıntı yapılan: poison ---genelde sesim çıkmaz ama bu seferlik nötr olan fikirlerimi belirteyim dedim.

o konuşmalar iki kişi arasında kalsa, arkadaş bu dünyada yenidir olmaz öyle bişey diyip olay kapanmasaymış daha iyi olurdu. benim için gene bir scene.tr olayından farklı bişey değil.

chemmy'ede benden bir not, türkiyedeki bu ufak camiada hep böyle tartışmalar olur, 8 yıl öncede böyleydi muhtemelen 8 yıl sonrada böyle olacak. o yüzden kafanı takıpda (muhtemelen) zevk aldığın bu işlerden kendini soğutma derim.

oyun programlama ile ilgilide demo ile oyun dünyaları ikiz kızlar gibidir aynı görünselerde karakterleri değişiktir. bence ikisinden birini seç çünkü biri hayatını diğeri egonu besler. -ki ben egom için ağrı dağına yalın ayak çıkarım ama para için ayaklarımı kan revan içinde bırakmam.

neden bu kadar (senin deyişinle) yanlış anlaşılmanın yada (kızanların deyişiyle) saçmalığın sebebide bu bence.
--- Alıntı sonu ---

nightlord:
Bu konuda ekleyecegim pek birsey kalmadi. chenmy'nin cevap yazmasini diliyordum o da oldu (hatta inanilmaz!!! poison foruma post atmis)

chenmy'nin cevabi benim kafamdaki soru isaretlerinin cogunu cevaplamiyor. Ama konuyu uzatmanin anlami yok. Diyebilecegim tek sey bir daha invitro yapmayi dusunursen "baslamadan once" organizatorlerle kontak kur mutlaka.

bir de goruyorum ki insanlar yorum yaparken kendilerini bir organizatorun yerine koymakta gucluk cekiyor. Malesef ben hala bu olayi daha once anlattigim sebeplerden dolayi "bir organizatorun cok sinirlenecegi bir olay" olarak goruyorum. Bu sinirlenmenin sonucu herkes farkli seviyelerde tepki verebilir. Bu tepkiler kimilerine agir kimilerine hafif gelebilir bunu tartismiyorum. Ama bu, bir konsept dahilinde dusunulen, butun yazili ve gorsel materyalleri ortak bir grafik tasarim dili ile olusturulmus bir parti organize etmeye calisan birisi icin "ya bu adam da yanlis yapmis neyse yeni zaten" denecek basit bir olay degil.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git