the scene > demoscene
fr-055: 828 / farbrausch
skate:
Abi bu nedir ya!!!! Gerçekten tek kelimeyle götüm düştü. Demo çalışmazsa multisampling'i düşürün ya da komple kapatın. Bende FX5200'de bile mükemmel çalıştı. Süper bir ruhu var demonun. Farbrausch dayamış döşemiş geçirmiş walla...
http://www.pouet.net/prod.php?which=29739
coze:
kayip : bir adet skate gotu. hukumsuzdur.
bu arada bende simdi izledim, bir adet coze gotu de ekleyebiliriz :) harbiden cok satanist bir calisma olmus emegi gecen herkesi tebrik edip al yanaklarindan operim. arti bir belirtmek istedigim nokta, gerci ben demoscene'i cok yakindan
takip eden biri degilim, ama son izledigim demolarda demoscene olayini asip artik modern sanat sergilerinde bienallerde filan gosterilebilecek yapimlar goruyorum. nedir bu gidisat zatim millet almis basini gidiyor yahu ...
deniz:
piskopat. david lynch tadında bir çalışma. yok biz zaten teknik olarak aştık da, siz artık alın bu demoyu nasıl anlarsanız öyle anlayın, diyerek yapmışlar düşünceme göre.
bunu izledikten sonra bir iki tane oldschool çalışma izleyip tekrar gerçek dünyaya adapte olmak gerekiyor, en azından bende bıraktığı etki böyle oldu. (oda karanlık iken seyretmese miydim acaba?)
emotion:
--- Alıntı yapılan: coze ---
bu arada bende simdi izledim, bir adet coze gotu de ekleyebiliriz :) harbiden cok satanist bir calisma olmus emegi gecen herkesi tebrik edip al yanaklarindan operim. arti bir belirtmek istedigim nokta, gerci ben demoscene'i cok yakindan
takip eden biri degilim,
--- Alıntı sonu ---
Ben demoyu izliyemiyorum yalnız resimine baktim. Satanist bir calısma olmus derken satanistin hangi gercek anlamınımı kullandın.
"harbiden benci bir calısma olmus" gibimi.
Skate partide senin makinede bu demoyuda izleye bilirmiyim :)
skate:
--- Alıntı yapılan: emotion ---Ben demoyu izliyemiyorum yalnız resimine baktim. Satanist bir calısma olmus derken satanistin hangi gercek anlamınımı kullandın.
"harbiden benci bir calısma olmus" gibimi.
Skate partide senin makinede bu demoyuda izleye bilirmiyim :)
--- Alıntı sonu ---
hayır, onun yerine dev ekrandan seyrederiz :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git